Hoogstwaarschijnlijk vervolg op The Meg

Dat wetenschappers meer weten over de ruimte dan over de bodem van de oceanen is wel een heel spannend feitje want, wat daar voor zeemonsters leven word je ook niet gelukkig van. Behalve als je een haaienliefhebber bent dan, word je wel blij van The Meg toch?! 25 meter lange haai wat miljoenen jaren heeft geleefd op de bodem van de oceaan  en die komt even naar de oppervlakte toe zwemmen en zijn slag te slaan.

Gelukkig is dit nog steeds fictie en is The Meg een globale hit geworden wat natuurlijk de vraag geeft: “komt er een deel 2?”   Aangezien The Meg gebaseerd is op de boeken van schrijver Steve Alten en al 5 delen heeft, met een zesde op komst, zijn er genoeg verhalen om daar weer zeer gezellige haaienhorrorfilms van te maken. Nu het eerste deel een aantal prehistorische zeemonsters heeft geïntroduceerd die vandaag de dag ook in leven zouden kunnen zijn, zou het volgens schrijver Steven Alten het voor de regisseur een feestje moeten zijn qua uitkiezen van enge zeebeesten.

The Meg is het meest recente in de film traditie van gigantische zeemonsters.

The Meg heeft met een 400 miljoen dollar een goede winst gedraaid en, dat maakt The Meg één van de best gedraaide films van dit jaar. Niemand had het verwacht dat het een p potentiële franchise zou worden en dat word nu wel overwogen. Aangezien er vijf boeken zijn van The Meg met een zesde op komst, zou dit een lange film levensverwachting kunnen hebben. Als het besluit is gemaakt om hier dan ook een film serie van te maken. The Meg zou dan ook wel net zo “groot” kunnen  worden als Godzilla of King Kong.

 

 

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie