SDCC: Trailers, posters en foto’s van Horns met Daniel Radcliffe

Harry Potter mogen we hem na The Woman in Black al eigenlijk niet meer noemen, Daniel Radcliffe maakt dit najaar wederom zijn opwachting in een horrorfilm. Horns is gebaseerd op een boek van Joe Hill (zoon van Stephen King) en geregisseerd door Alexandre Aja.

Horns (in het Nederlands Hoorns) gaat over een man, Ig Perrish, die rouwt om zijn vermoorde vriendin. Als hij op een dag wakker wordt en ontdekt dat er hoorns op zijn hoofd groeien raakt hij in paniek. Deze hoorns blijken hem echter ook de kracht te geven om anderen te laten biechten, hij ziet kans om zo de waarheid achter de moord op zijn vrienden te ontdekken.

Horns - Teaser Trailer - Daniel Radcliffe, Juno Temple

Al een paar keer besteedden we aandacht aan de horrorfilm Horns, de verwachting dat de film vorig jaar uit zou komen werd echter niet waargemaakt. Maar inmiddels is het duidelijk, Horns komt rond Halloween uit en de publiciteit is begonnen. Zo verscheen 14 juli de bovenstaande trailer en de volgende poster. Ook is er op de San Diego Comic-Con aandacht voor de film.

Op de San Diego Comic-Con vertelden de acteur, schrijver en regisseur in een panel over de film en gaven daarbij ook een nieuwe trailer vrij:

Click here to display content from media.mtvnservices.com

In de afgelopen dagen zijn er ook drie verschillende posters en drie foto’s van de film vrijgegeven, allen met hoofdrolspeler Daniel Radcliffe. (klik voor groot)

Dutch FilmWorks heeft laten weten dat Horns met Daniel Radcliffe, Juno Temple, Heather Graham en Max Minghella vanaf 6 november in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “SDCC: Trailers, posters en foto’s van Horns met Daniel Radcliffe”

Plaats een reactie