Recensie: Horny House of Horror (Jun Tsugita, 2010)

Ik schrijf niet graag slechte recensies, vooral omdat ik vind dat films artistieke producten zijn die bedacht zijn om ons te vermaken. Niet iedereen heeft dezelfde smaak en daarom verstaat niet iedereen hetzelfde onder vermaak. Maar over Horny House of Horror kan ik werkelijk helemaal niks postitiefs vertellen. Wat een slechte film is dit zeg! Ik snap werkelijk niet dat er een filmstudio en een distributiemaatschappij zo gek is om deze bagger uit te brengen. Zelfs het lezen van deze recensie is eigenlijk zonde van je tijd, maar toch fijn dat je nog even doorleest.

Horny House of Horror gaat over 3 vrienden die een bezoekje brengen aan een massagesalon met ‘happy endings’. Al snel blijkt dat de dames geen enkele bezoeker levend meer wegstuurt. Inhoudelijk is het verhaal flinterdun. Iedere bezoek aan een dame eindigt met een het afsnijden of afbijten van hun penis, en na het vloeien en spuiten van emmers bloed, blijkt het dat de heren toch nog fit genoeg zijn om nog een poging te doen te ontsnappen.

De special effects zijn matig, maar voor een Japanse film zijn ze niet onaardig. De acteerprestaties liggen op het niveau van een gemiddelde aflevering van GTST en spanning is al helemaal niet aanwezig. Dus een horror is deze film eigenlijk niet eens te noemen.

Het wellicht enige postitieve aan de film is dat je gelukkig maar 75 minuten van je leven hebt verspeeld met het kijken van deze film. Met een titel als Horny House of Horror verwacht je een vermakelijk zwaar over-the-top splatter komedie. Helaas heeft deze film op ieder vlak gefaald. Er was geen Horror en al helemaal geen Horny.

Koop de dvd Horny House of Horror via Bol.com

Sterren: 1 / 5

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Recensie: Horny House of Horror (Jun Tsugita, 2010)”

Plaats een reactie