Horrorcrowdfunding: Stardust issue #1 (comic)

Horror is geen vreemde eend in de bijt op crowdfunding websites. Daarom zal ik proberen de pareltjes die ik tegenkom in mijn wekelijkse zoektocht met jullie te delen. Vandaag de comic Stardust op Indiegogo.

Een groep aliens komt op aarde terecht, maar wat gebeurt er als er maar één overlevende is?

Horror fanatics Nasser Rabadi and Shawn Langley are proud to introduce their new horror/sci-fi comic Stardust. This is a one-shot issue, and if it does well, there’s the potential for Nasser and Shawn to launch more horror comics.

STARDUST Indiegogo promo video!

De comic heeft zijn doelbedrag al behaald en zal dus hoe dan ook uitgebracht worden. Je kan nog steeds instappen. Doe dit dan voor 15 augustus via Indiegogo.

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

Plaats een reactie