Horror van Jakop Ahlbom in DeLaMar theater + 30% korting


We schreven eind 2014 in de recensie van het toneelstuk van Jakob Ahlbom “Horror een meesterlijke productie is die je als horrorfan niet mag missen.” Voor wie het toch heeft gemist of – net als ik – nog een keer wilt zien, is er goed nieuws: Van 28 september t/m 1 oktober is het stuk te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam!

De prijsvraag voor kaartjes is inmiddels verlopen. Het antwoord op de vraag ‘De toneelstukken van Jakop Ahlbom, waaronder Horror, zijn bijzonder omdat …’
was natuurlijk ‘… er geen woord in gesproken wordt’.
Niet gewonnen? Met de kortingscode spook ontvang je 30% korting!

Over Horror van Jakop Ahlbom

A0blanco_Horror_2_22-07-2015.inddMeeslepend, spannend en visueel theaterspektakel. Horror is dé theatersensatie van Jakop Ahlbom en van 28 september t/m 1 oktober te zien in DeLaMar theater Amsterdam. De voorstelling is een hommage aan het horrorgenre vol special effects, die het publiek met open mond doet verbazen en laat huiveren. Ahlbom creëert met Horror een magische wereld die in het theater niet vaak te zien is. Horror werd unaniem lovend ontvangen door pers en publiek en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs 2015.

In Horror wordt een oud huis geteisterd door een tragische familiegeschiedenis. De jongste zus is weggekomen, maar wat is er met de oudste zus gebeurd? Als ze terugkeert naar haar ouderlijk huis wordt ze geconfronteerd met een weggestopt verleden. De enige manier om te overleven is de gruwelijke waarheid onder ogen te zien.
Ook bloed vloeit in overvloed in Horror, foto Sanne Peper
De uitdaging die Ahlbom zich stelt is om de filmische effecten van horror te vertalen naar het theater. Ahlbom wil laten zien hoe ‘lekker’ horror kan zijn. Horror past in de serie beeldende voorstellingen zonder tekst die Jakop Ahlbom de afgelopen jaren heeft gemaakt zoals Vielfalt, Innenschau, Het Leven een Gebruiksaanwijzing en Lebensraum.
Aan spoken geen gebrek in Horror, foto Sanne Peper
Te zien van 28 september t/m 1 oktober in het DeLaMar Theater Amsterdam. Kaarten zijn te verkrijgen vanaf 17,50 en met de kortingscode spook ontvang je nog eens 30% korting!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Horror van Jakop Ahlbom in DeLaMar theater + 30% korting”

Plaats een reactie