Zie je favoriete horroracteurs tijdens Weekend of Hell in Oberhausen!

woh

Nu het net Halloween is geweest, is het tijd voor één van de grootste evenementen op horrorgebied in Europa: Weekend of Hell in Oberhausen, Duitsland van 4 tot 6 november! Als horrorliefhebber kom je ogen en oren te kort. Alleen geldbiljetten waarschijnlijk, want tjonge jonge wat is er veel moois te krijgen.

In de oude turbinehallen van Oberhausen zijn enkele hallen geheel gewijd aan alles wat met horror te maken heeft. Rijen obscure dvd’s en blu-ray’s, merchandise, make-up workshops en wat allemaal nog wel meer… Het is echt een grote speelgoedwinkel voor de horrorliefhebber.
Dan hebben wij het nog niet eens gehad over de grootste facet van het Weekend of Hell: de acteurs. Weekend of Hell staat bekend om groots uitpakken met zijn enorme hoeveelheid acteurs. En dan hebben wij het niet over zomaar een of andere bijfiguurtje die net 5 seconden in beeld is te zien. Zullen wij even de lijst doornemen? woh2
Zo hebben wij horrorlegende Jeffrey Combs uit de Re-Animator films. Bill Moseley uit vele Rob Zombie horrorfilms. Natasha Henstridge die een prachtige alien vertolkte in Species. Uit The Walking Dead Tyler James Williams en Lew Temple. Uit Rob Zombie’s nieuwste film 31 zijn maar liefst 6(!) acteurs aanwezig. Uit John Carpenter’s They Live is daar ook Meg Foster. Cultlegende Tom Atkins uit Halloween 3 en Night of The Creeps deelt ook zowaar handtekeningen uit! Nog zo’n legende uit vele John Carpenter films, Adrienne Barbeau, is ook gewoon aanwezig! Uit de tv-serie Dexter is ook James Remar te bewonderen.
Nou dat klinkt goed he? En dan hebben wij de klapper van deze editie nog niet genoemd!
Want namelijk voor een exclusief concert is ook horror grootmeester John Carpenter aanwezig! Carpenter is ook op de zondag aanwezig voor handtekeningen (deze zijn helaas wel al uitverkocht). Wat nog wel mogelijk is is om op de foto te gaan met deze geliefde regisseur.
weekend-of-hell-concert-john-carpenter
Wees er snel bij want voordat je het weet is het alweer voorbij!

Weekend of Hell in Oberhausen, Duitsland van 4 tot 6 november. Meer informatie en tickets op de website.|
guests-weekend-of-hell-2016

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie