Horrorcrowdfunding: Creature Features, een kaartspel

Horror is geen vreemde eend in de bijt op crowdfunding websites. Daarom zal ik proberen de pareltjes die we als redactie online tegenkomen met jullie te delen.

Hou je van kaartspelletjes? Ben je 8+? En speel je liever een kort spelletje 15 tot 30 minuutjes dan een lang uitgebreid spel van een uur of langer? Dan is Creature Features wat voor jou. Een monster maken en ‘mad scientist’ spelen!

De makers van dit spel zijn voor de monsters in het spel geïnspireerd door klassieke horror films en voor de aliens en robots door  ‘Creature Featurs In Space’. Het is een makkelijk te leren spel met monsters en strategische keuzes. En het zit in een plastic VHS doosje. Lekker retro.

Voor 20 dollar heb je een fysiek exemplaar van dit kaartspel met gestolen ledematen, monsters, aliens en robots. Het ziet er mooi en inderdaad simpel te spelen uit, wat je kan zien in onderstaande uitleg:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Creature Features staat nog tot en met 3 april op Kickstarter.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x