Horrorcrowdfunding voor stop-motion The depth of YAGEN

Horror is geen vreemde eend in de bijt op crowdfundingwebsites. Daarom zal ik proberen de pareltjes die we als redactie online tegenkomen met jullie te delen.

https://www.kickstarter.com/projects/nariomaru/horror-stop-motion-animation-the-depth-of-yagen

We vonden Japanse stop-motion animatie op Kickstarter, het is geen goedkope hobby blijkt wel uit de bedragen je kunt ‘backen’.  Even over de titel. Een Yagen is een  soort mortel voor het vermalen van drugs.Je kunt de schijfvorm heen en weer rollen.

Shigeru Okada is een stop-motion animatie maker en hij is actief in Japan. Op zijn 33e is hij gestart en hij maakt nu al 15 jaar stop-motions voor televisieshows, reclames en ander visueel werk.

Het verhaal

Er was eens een arm echtpaar in Japan. Zij hebben één dochter.

Op een dag verkoopt de vader, een fervent gokker, zijn dochter aan mensenhandelaars om zijn gokschulden af ​​te lossen. De handelaren, op hun weg terug naar het dorp met de dochter van de man, besluiten een kortere weg te nemen door de verboden berg over te gaan.

De moeder van het meisje achtervolgt de handelaars over de berg in een poging om haar dochter terug te eisen. De moeder begint een angstaanjagende transformatie als de vloek van de berg zich op haar vestigt . Toch zet ze haar achtervolging voort om haar dochter te redden …

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie