Horrorcrowfunding voor graphic novel: Crota

Horror is geen vreemde eend in de bijt op crowdfunding websites. Daarom zal ik proberen de pareltjes die we als redactie online tegenkomen met jullie te delen.

https://www.kickstarter.com/projects/righi/owl-goingbacks-crota-the-graphic-novel

Independent Legions Publishing start deze Kickstarter om een ​​originele grafische roman te maken op basis van de Bram Stoker Award-winnende gelijknamige roman van Cherokee/Choctaw-auteur Owl Goingback, een actievolle dark fantasy / horror-blockbuster geworteld in de folklore en wijsheid van de indianen, over het gelijknamig monster Crota. Dit geweldige boek wordt geschreven door Goingback zelf samen met Bram Stoker winnende auteur Alessandro Manzetti, en getekend en volledig met de hand ingekleurd door kunstenaar Stefano Cardoselli (Heavy Metal, 2000AD).

Het verhaal

Sheriff Skip Harding onderzoekt een dubbele moord die het rustige stadje Logan, Missouri, wakker heeft geschud. Een slachting die te brutaal lijkt voor een menselijke dader. Een beer, misschien? Maar er zijn geen beren in de omgeving…

Lichamen beginnen zich op te stapelen en Skip ontdekt al snel dat kogels nutteloos zijn tegen deze vijand. Alleen met de hulp van Cherokee kunnenchef Jay Little Hawk en de wijze medicijnman George Strong Eagle van Lakota, kan Skip het monster proberen te stoppen voordat het te laat is.

Op de Kickstarter staat aangegeven dat dit een beperkte, genummerde eerste editie en de Kickstarter campagne bevat unieke voordelen.  Vanaf 5 euro heb je al een digitale versie van deze ‘graphic novel’.
Owl Goingback – Crota is nog te backen tot 22 mei op Kickstarter.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie