Horrorfilm over tuinkabouters op komst

De vrolijke figuurtjes met rode mutsjes fleuren menig tuintje op, altijd blij, altijd aardig, tuinkabouters hebben geen kwaad in zich. Toch schreef Chuck Sambuchino vorig jaar een boek met tips om je te verdedigen tegen deze etterbakken: How to Survive a Garden Gnome Attack.

De heren bij Sony Pictures Animation hebben tijdens het tuinieren de keiharde realiteit van het boek ontdekt en meteen de rechten gekocht om voor $30 miljoen een CGI/live action horrorfilm van te maken voor 16 jaar en ouder. Hierbij moet ik dan meteen denken aan films als Gremlins en Critters waarbij kleine wezentjes zo verschrikkelijk irritant kunnen zijn, een rol die ook perfect is weggelegd voor tuinkabouters.

Als producent heeft Sony gekozen voor Robert Zemeckis, die na het tegenvallende Mars Needs Moms bij Disney de laan is uitgestuurd. Wie het script en de regie op zich zullen nemen en wanneer Sony de film wil uitbrengen is nog niet bekend.

De boektrailer van How to Survive a Garden Gnome Attack – Chuck Sambuchino:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=m3zpOLIsAkY&w=620&h=495]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
12 jaren geleden

Rien Poortvliet leeft voort!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x