Alle horrorfilms april 2019 in de bioscoop & dvd met trailers

Horrorfilms april 2019 in de bioscoop

Ook deze maand maar drie landelijke horrorfilmprèmieres, maar tegelijkertijd vindt deze maand het Imagine Film Festival plaats. Lees alle het nieuws, alle reviews en de interviews van het Imagine 2019 hier.

Pet Sematary

4 april in de bioscoop
De nieuwe verfilming van Stephen Kings boek Pet Sematary! Dokter Louis Creed (Jason Clarke) is net samen met zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) en hun twee jonge kinderen van Boston naar het platteland van Maine verhuisd. Dan ontdekt hij een mysterieuze begraafplaats in het bos vlakbij hun nieuwe huis. Dan slaat het noodlot toe en volgt er een reeks angstaanjagende en afgrijselijke gebeurtenissen.

Pet Sematary | HD trailer - UPInl

Hellboy

11 april in de bioscoop
Ook in de tweede week van april een oude bekende: Hellboy. Regisseur Neil Marshall brengt de nieuwe verfilming van de Dark Horse Comics van Mike Mignola.
De legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) zit gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias ‘The Blood Queen’ (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen. Betekent dit het einde van de wereld? Hell no! Een bloederige strijd staat op het punt te beginnen…

Hellboy R-rated trailer | Nu overal verkrijgbaar

The Curse of La Llorona

18 april in de bioscoop
De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst.
Als dit nog niet eng genoeg klinkt, de film heeft een connectie met het The Conjuring Universe!

The Curse of La Llorona | Officiële trailer 2 NL | 18 april in de bioscoop

DVD en Blu-ray releases april 2019:

Pledge

11 april op DVD
Een studentencorps dat een feestje geeft (mooie meiden, sloten drank en een coole bende) in een afgelegen landhuis, daar moet je als nerd toch heen? Maar er één ding nodig om toe te treden tot deze club: een ontgroening from hell!

Seven In Heaven

17 april op DVD
Geproduceerd door Blumhouse Productions. Een gezellig feestje krijgt al snel een dodelijke afloop voor Jude (Travid Tope) en June (Haley Ramm) nadat ze onder druk worden gezet om het spel: Seven Minutes in Heaven te spelen. Nadat ze uit de kast komen, ontdekken ze dat ze niet langer in hun eigen wereld zijn, maar in een wereld waar iedereen een nare agressieve versie van zichzelf is.

SEVEN IN HEAVEN OFFICIAL TRAILER

Matriarch

19 april op BD en DVD
Zwanger en autopech op het Schotse platteland? Gelukkig wordt Rachel opgevangen door een vriendelijke boer. Als alles weer beter gaat en Rachel met haar man wil vertrekken, worden ze tegengehouden…

MATRIARCH (2019) Exclusive Official Trailer HD

Anna And The Apocalypse

24 april op DVD
Het is geen kerstmis meer, maar waarom zou je jezelf niet trakteren op dit zombiehorrorkomedie-cadeautje?

ANNA AND THE APOCALYPSE Official Trailer (2018)

Exorcism Of Anna Ecklund

25 april op DVD
Let op het is heel Annadere koek. Anna Ecklund was ooit een beschaafd lid van de kerk. De laatste tijd heeft ze echter enorm veel last van woedeaanvallen… Dan weten we het wel!

The Exorcism Of Anna Ecklund - Trailer

Your Flesh Your Curse

25 april op DVD
Wanneer de jonge drugsverslaafde Juliet White sterft, bevindt ze zich niet in de hel, maar ergens tussenin.

YOUR FLESH, YOUR CURSE Teaser Trailer #1 (2017) Extreme Horror Movie 4K

The Device

25 april op DVD
Als je ergens een voorwerp vindt dat lijkt alsof het van buitenaardse afkomst is, neem jij het dan mee naar huis?

The Device Official Trailer #1 (2014) - Sci-Fi Thriller HD

Nazi Overlord

25 april op DVD
Het klinkt als een rip-off van een film met een vergelijkbare titel…
6 juni 1944, een team Amerikaanse parachutisten wordt gedropt in een door de nazigebied, waar experimenten plaatsvinden om supersoldaten te ontwikkelen…

Nazi Overlord - Official Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie