Alle horrorfilms december 2019 in de bioscoop & dvd

December is altijd wat rustiger dan de voorgaande twee maanden. We zullen het moeten doen met drie horrorfilms in de bios en vier dvd-releases. Opvallende afwezige: Blumhouse’s remake van Black Christmas is van de bioscoopagenda verdwenen.

Black Christmas – Officiële Trailer [Universal Pictures]

En psst, op Instagram geven weer een prijs weg in het kader van 10 jaar De Nachtvlinders!

Horrorfilms december 2019 in de bioscoop

Hoewel, het zijn twee animatiefilms en één echte horror;

The Addams Family

reeds in elke voorpremières, 4 december in de bioscoop
De beroemde Addams Family keert terug naar het grote doek. Dit keer echter in de vorm van een animatiefilm.

The Addams Family - Officiële Teaser Trailer (Universal Pictures) HD

J’ai perdu mon corps

5 december in de bioscoop
Hoewel J’ai perdu mon corps een mix van vele genre is, is de boventoon een liefdesdrama/coming of age, ook zit er een vleugje horror in. Een afgehakte hand wordt wakker in een ziekenhuis en gaat op zoek naar zijn bijbehorende lichaam.

J'AI PERDU MON CORPS | Officiële Nederlandse Trailer | Nu in de bioscoop

The Dare

19 december in de bioscoop
Als familieman Jay Jackson wakker in een kelder met drie andere gevangenen komt hij er snel achter dat dit een nachtmerrie wordt. Ze zullen moeten samenwerken om het daglicht weer te zien, maar de handelingen zijn niet zonder risico of pijn… Durven ze?

The Dare trailer (2020) | Nu beschikbaar op VOD

DVD-releases december 2019:

The Brides

5 december op DVD
John Clemm verloor zijn vrouw Virginia enkele jaren geleden aan TBC. Als concierge van een kasteel kan hij op de zolder zijn gang doen en probeert via hypnose stervende vrouwen ‘in leven’ te houden wanneer hun hart reeds is gestopt met kloppen. Bij de laatste vrouw slaagt hij in zijn opzet en kan hij zo zijn overleden Virgina terughalen uit de dood… Maar haalde hij zijn Virginia wel terug en is het niet andersom ?

The Child Remains

12 december op DVD
Het intieme weekend van een aanstaand stel verandert in een
nachtmerrie als ze ontdekken dat hun afgelegen landherberg een spookhuis is waar baby’s en moeders werden vermoord.

THE CHILD REMAINS MOVIE - 1st Trailer

Girl On The Third Floor

12 december op DVD
Don Koch en zijn vrouw Liz verhuizen naar een Victoriaanse woning die ze zelf gaan renoveren. Snel wordt duidelijk dat ze te veel hooi op hun vork hebben genomen wanneer ze de erbarmelijke
staat waarin het huis verkeert onder de loep nemen. Het echtpaar ontdekt bovendien dat het nieuwe thuis zo zijn eigen duistere verleden met zich meedraagt.

Freaks

19 december op DVD
Lees hier onze 4 sterren-recensie. Chloe (Lexy Kolker) groeit als jong meisje op in een verlaten huis, afgesloten van de buitenwereld. Van haar paranoïde vader (Emile Hirsch) mag ze nooit naar buiten, omdat “de bad guys’ hen dan zullen vermoorden. Toch blijft Chloe gefascineerd over de wereld en uiteindelijk wordt ze verleid om naar buiten te gaan door de mysterieuze ijstruck Mr. Snowcone. Eenmaal buiten ontdekt ze dat haar vader de waarheid sprak, en moet ze de keuze maken tussen zich voor altijd blijven verbergen, of te vechten voor haar vrijheid.

FREAKS Official Teaser Trailer (2018) Sci-Fi, Horror Movie

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie