Alle horrorfilms maart 2019 in de bioscoop & dvd met trailers

Horrorfilms maart 2019 in de bioscoop

Deze maand maar drie landelijke horrorfilmprèmieres, wel zijn er in de eerste week van maart 7 Aziatische horrorfilms te zien op het CinemAsia Film Festival in Amsterdam. Lees hier meer en doe mee met de prijsvraag. En daarnaast 8 horrorfilm die op DVD/BD verschijnen, als je via de link een film koopt, steun je De Nachtvlinders – dit kost jou niks extra’s.

High Life

14 februari in de bioscoop
Dit deel van de omschrijving zegt al genoeg over de sf-thriller: Hij is vader tegen zijn wil. Zijn zaad werd gebruikt om Boyse, een jonge vrouw, te bevruchten. Beiden behoorden ze tot een groep ter dood veroordeelde criminelen die als proefdieren onderweg zijn naar het zwarte gat, dat het dichtst bij de Aarde ligt.

High Life - trailer NL

Us

28 februari in de bioscoop
Regisseur Jordan Peele won een Oscar voor Get Out, zijn vorige film, overtreft hij dit met deze horrorfilm waarin een gezin wordt geteisterd door hun eigen evenbeelden?

Us - 21 maart in de bioscoop

The Clovehitch Killer

21 februari in de bioscoop
Twee inwoners van een klein Amerikaans dorpje vinden foto’s die mogelijk verband houden met een onopgeloste zaak rond een seriemoordenaar, ze gaan op onderzoek uit.

The Clovehitch Killer trailer | Nu overal verkrijgbaar

DVD en Blu-ray releases maart 2019:

Hell Fest

1 maart op DVD en blu-ray
“‘Hell Fest’ is een film voor de weinig eisende horrorliefhebber, maar wie denkt dat het enger wordt dan een avondje Halloween vieren in het Nederlands pretpark gevuld met dronken, voordringende aso’s komt bedrogen uit.” – lees de volledige recensie.

Hell Fest trailer | Nu overal verkrijgbaar

Halloween (’18)

6 maart op DVD, blu-ray en 4k
“Wat meteen opvalt aan Halloween is de cameravoering en de snelheid van de film. Er is duidelijk rekening gehouden met John Carpenters stijl. Daarbij bedoel ik, langzame opbouw en geen nodeloze snelle simpele jumpscares.” – lees de volledige recensie.

Halloween Trailer 2 (Universal Pictures) HD

Upgrade

20 maart op DVD en blu-ray
“Creatieve en meedogenloze actiescènes waarin Grey zijn vijanden op gruwelijke wijze in elkaar slaat of erger, zónder dat het eigenlijk zijn bedoeling is. In het begin heeft het geheel misschien nog een hoog slapstick gehalte, maar dat is voorbij zodra er serieus bloed gaat vloeien en er ledematen in het rond vliegen”.

UPGRADE (2018) – Official Red Band Film Trailer

Overlord

20 maart op DVD en blu-ray
“‘Overlord’ is een nazomer popcornfilm. Hij dendert voorbij als een Sherman tank en als alle kogels, granaten en slijmerige creaturen zijn uitgeraasd, kun je alleen maar stompzinnig grijnzen om zoveel vermakelijke onzin.” – lees de volledige recensie.

OVERLORD (2018)- Official Trailer - Paramount Pictures

Ouija House 4

26 maart op DVD
Of dit echt een deel 4 is betwijfel ik, maar duidelijk is dit een zoveelste film met Ouijabord sinds de bioscoophit Ouija uit 2014. Sja, wat kun je hiervan verwachten?

OUIJA HOUSE Movie Trailer

Rampant

28 maart op DVD
Nieuwe film van de makers van Train to Busan, de film verscheen eind oktober in Korea en is nu hier al op dvd te verkrijgen. Demonen, actie en chaos. De prins komt erachter dat er een ramp gaande is in zijn land en hij moet zo snel mogelijk het Koninklijk paleis veilig zien te stellen om zo zijn land te redden.

RAMPANT Official Trailer | Menacing Korean Zombie Horror Thriller | Directed by Kim Sung-hoon

Dead Story

28 maart op DVD
Als tijdens je huiswarming de buren beginnen te vertellen over de lugubere gescheidenis van je ranch, dan weet je dat je fucked bent…

Dead Story Official Trailer 1 (2017) - Horror Movie HD

Rave Party Massacre

28 maart op DVD
Een verlaten ziekenhuis, een rave, drank, drugs en geesten? I’m in, en ja, ik denk wel dat het een flinke b-film is.

RAVE PARTY MASSACRE Official Trailer (2018) Horror Movie

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie