Alle horrorfilms november 2019 in de bioscoop & dvd

Dr. Sleep - Redrum
De Halloween-maand oktober is voorbij, daar verschenen een aantal fijne titels. Maar gelukkig is er in november ook genoeg te zien!

Horrorfilms november 2019 in de bioscoop

In de bioscoop is het dungezaaid, hoewel er natuurlijk nog veel titels uit oktober zullen draaien. De twee titels die uitkomen, zijn allebei vervolgen op iconische titels.

Doctor Sleep

7 november in de bioscoop
Het vervolg op The Shining. Ondanks dat hij nog steeds getekend is door het trauma dat hij heeft opgelopen als kind in Overlook, heeft Dan Torrance iets van rust weten te vinden. Maar aan die rust komt abrupt een einde wanneer hij Abra ontmoet, een moedige tiener met haar eigen krachtige en buitengewone gave, beter bekend als het “licht”. Wetende dat Dan over dezelfde krachten beschikt, vraagt Abra hem om hulp tegen de meedogenloze Rose the Hat en haar volgers, The True Knot. Zij nemen het licht van onschuldigen af in hun zoektocht naar onsterfelijkheid. Door een onwaarschijnlijk bondgenootschap te vormen, raken Dan en Abra betrokken bij een wrede strijd op leven of dood met Rose. Abra’s onschuldigheid en onbevreesde omarming van haar licht dwingen Dan om zijn eigen krachten te gebruiken zoals hij dat nog nooit eerder heeft gedaan. Waardoor hij zijn angsten onder ogen moet komen en de geesten uit het verleden opnieuw moet laten ontwaken.

Doctor Sleep | 7 november in de bioscoop

Zombieland 2: Double Tap

7 november in de bioscoop
Het vervolg op Zombieland uit 2010. In deze actie-komedie moeten de vier zombie killers het opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies, en zelfs een groep meedogenloze overlevenden, vanaf het platteland tot aan het Witte Huis.

Zombieland: Double Tap - Officiële trailer

DVD en Blu-ray releases november 2019:

Naast een flink aantal nieuwe films, verschijnen er ook behoorlijk wat special editions in 4k!

Annabelle 3 – Annabelle Comes Home

6 november op DVD en BD, ook als verzamelbox met alle Annabelle-films of zelfs alle The Conjuring Universe-films
Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

Annabelle Comes Home | Officiële Trailer 1 NL | 27 juni in de bioscoop

Christine (1983) Limited Edition 4K Ultra HD Blu-ray)

6 november op 4K BD
Ze luistert naar de naam Christine. Ze is geboren in Detroit, aan de lopende band van een autofabriek. Maar ze is geen gewone auto. Ze is standaard uitgerust met een duivelse wil. Diep in haar binnenste schuilt een onverzadigbare haat. Christine, een prachtige rood/witte Plymouth Fury, verleidt de 17-jarige Arnie Cunningham die smoorverliefd wordt op haar begeerlijke rondingen en haar provocerende uitstraling. Ze eist dat hij haar onvoorwaardelijk gehoorzaamt. en wee degenen die tussenbeide willen komen, zij worden het slachtoffer van Christine’s wraak.

Zombieland (2009) 4K Ultra HD Blu-ray

6 november op 4K BD
De student Columbus is een echte nerd en werkelijk overal bang voor. Dankzij zijn achterdocht overleeft hij wel een plaag die mensen verandert in allesverslindende zombies. De wapenfreak en Twinkie-fan Tallahassee kent totaal geen angst. Samen moeten ze nu de strijd aanbinden met een afgrijselijk gevaar: elkaars gezelschap.

Hellboy (2004) Limited Edition 4K Ultra HD Blu-ray)

6 november op 4K BD
Als donkere krachten zich verzamelen om de apocalyps te versnellen, bestrijdt Hellboy (Ron Perlman) vuur met vuur in dit waanzinnige bovennatuurlijke actieavontuur van Guillermo del Toro.

Bloodline

07 november op DVD
Evan, leraar en mentor op school, lijkt een keurige huisvader, een echte familieman. Een man met strikte regels. Maar al snel blijkt dat hij op gruwelijke wijze iedereen uit de weg ruimt die niet voldoet aan zijn strikte regels. Alles loopt loopt op rolletjes totdat hij een onschuldige man lijkt te hebben vermoord, diens zoon begint te vermoeden dat zijn leraar er iets mee te maken zou kunnen hebben en Evans vrouw benadert.

Lifechanger

11 november op DVD
Drew kan zich voordoen als eender wie door andermans lichaam over te nemen. Net zolang tot dat lichaam ontbindt. Overal waar hij komt volgt de dood en duiken lijken op. Maar Drew kent ook een zwakte in de vorm van Julia, een vrouw die hij een tijd geleden ontmoette. Met behulp van zijn gedaanteverwisselingen kan hij gemakkelijk bij haar in de buurt komen, doch gedurende een korte periode. Zijn wens om met Julia een band te scheppen kan evenwel zijn einde betekenen.

LIFECHANGER | FrightFest Presents | UK Trailer | 2019

The Dark

19 november op DVD
Aan de rand van een klein stadje ligt Devil’s Den, een mysterieus bos waar veel mensen zijn binnengekomen maar niemand is ooit weggegaan. Het lokale gerucht is dat de geest van een jong meisje dat daar op gruwelijke wijze werd vermoord, achtervolgt en jaagt in dit dichte bos, en iedereen die haar terrein durft te betreden brutaal vermoordt. Wanneer een man met een donker verleden haar pad kruist, worden een reeks gebeurtenissen in gang gezet die kunnen leiden tot een eigenaardig soort verlossing voor twee tragisch gemartelde zielen.

The Dark - Official Movie Trailer (2018)

Crawl

27 november op BD en DVD
Als een enorme orkaan door Florida raast, negeert Haley de evacuatie orders en gaat ze haar vermiste vader zoeken. Ze treft hem zwaargewond aan in de kruipruimte van haar ouderlijk huis. Door het snel stijgende water komen ze vast te zitten, terwijl de tijd dringt om aan deze alsmaar heviger wordende storm te ontsnappen. Dan komen ze er achter dat dit niet de grootste bedreiging is waar ze mee te maken hebben als blijkt dat er levensgevaarlijke alligators hun overgestroomde kelder zijn binnengedrongen.

Crawl (2019) – Official Trailer – Paramount Pictures

The Dead Don’t Die

27 november op BD en DVD
Er is iets in het rustige, kleine stadje Centerville wat niet helemaal klopt. De maan hangt groot en laag in de lucht, de uren daglicht worden onvoorspelbaar en dieren beginnen ongewoon gedrag te vertonen. Niemand voorziet de vreemdste en meest gevaarlijke terugslag die op het punt staat de stad te kwellen: THE DEAD DON’T DIE – ze staan op uit hun graf en vallen de levenden op woeste wijze aan – en de bewoners moeten vechten om te overleven.

THE DEAD DON’T DIE | Official Trailer | Focus Features

Shed Of The Dead

27 november op DVD
Trevor en zijn beste vriend brengen samen hun dagen door in zijn schuur om zijn overbezorgde vrouw te ontwijken. Wanneer echter een zombie apocalyps uitbreekt proberen ze zijn vrouw en haar charmante vriendin te redden.

SHED OF THE DEAD (2018) Official Trailer (HD) ZOMBIE COMEDY

Midsommar

28 november op DVD en BD
Een groepje vrienden bezoekt tijdens hun vakantie een geïsoleerd Zweeds dorpje waar de inwoners tijdens het Midsommar-festival de langste dag van het jaar vieren, waarbij het niet donker wordt. Deze ogenschijnlijke, idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel waarbij het maar de vraag is of de tieners het einde van de zonnige nacht zullen halen.

MIDSOMMAR | Official Trailer HD | A24

Welke films ga jij kijken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie