Horrorgame ´Dollhouse´ verschijnt 24 mei + Open Beta 13 en 14 april

?curator_clanid=40006611In de trailer werd de releasedatum bekendgemaakt voor de psychologische horrorgame Dollhouse . De game was al in ontwikkeling sinds 2014, maar nu toch eindelijk voorzien van een releasedatum..Ontwikkelaar Creazn Studio en uitgever SOEDESCO hebben bevestigd dat de game beschikbaar zal zijn vanaf 24 mei voor de PS4 en Steam. Ook staat er een Open Beta op de planning.

Dollhouse - Story Trailer

Dollhouse is een first-person psychologische horrorgame (PG18) die zich afspeelt in het Hollywood van de jaren ’50, aan het einde van het Film Noir tijdperk. In Singleplayer- Story Mode kruipen spelers in de rol van Marie, ooit de  “Beste Detective ter Wereld”, maar nu slachtoffer van amnesie (geheugenverlies). Marie probeert wanhopig om haar herinneringen terug te krijgen. Het enige dat ze nog weet is dat haar dochter gruwelijk om het leven is gekomen. Ondertussen zit Marie gevangen in Dollhouse, waar de deuren op slot zitten en de klok stilstaat. Om te kunnen ontsnappen moet ze het verschil zien te achterhalen tussen realiteit en illusie, en haar beschadigde herinneringen terughalen om erachter te komen wat er gebeurd is met Emily.  Ze moet echter oppassen, want iets duisters achtervolgt haar.. De uiteindelijke uitkomst van het verhaal is afhankelijk van welke keuzes je maakt en welke herinneringen je bewaart.

Gerelateerde afbeelding

Dollhouse Features:

  • Ontsnap aan je achtervolger en ontrafel je raadselachtige verleden in Singleplayer;
  • Customize en upgrade je character met meer dan 40 Abilities en Passives;
  • Gebruik de ‘Focus’ feature om te kijken door de ogen van je achtervolger;
  • Gebruik de ‘Flash’ feature om voorwerpen te verplaatsen die je achtervolger tijdelijk kan  vertragen;
  • Sluip door maps die bij elke playthrough veranderen, geen restart is hetzelfde;
  • Speel met 14 characters in Multiplayer, elk met unieke eigenschappen;
  • Elke speler heeft een ander doelwit in Multiplayer, dus pas op wie je vermoordt.
Dollhouse: Trailer #1 - Soedesco | EB Games

In het weekend van 13 en 14 april krijgt Dollhouse een Open Beta om de Singleplayer en Online Multiplayer te testen (en feedback te verzamelen). Wie interesse heeft in deelname kan zich hier registreren. Registratie garandeert helaas geen deelname, de Open Beta deelnemers zullen op basis van willekeur worden geselecteerd uit de inschrijvingen.

Dollhouse zal verschijnen op 24 mei, voor PS4 en Steam. Voor PS4 komt er ook een fysieke versie van de game. De game is in Nederland beschikbaar  vanaf 25  juni 2019. Pre-order hier nu en betaal €49,99.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie