Horrorgame Layers of Fear 2 tot 29 oktober gratis via Epic Games!

In mei 2019 is het vervolg van Bloober Team op Layers of Fear (2016), Layers of Fear 2 uitgekomen. Waar je in Layers of Fear een getormenteerde schilder speelde die zijn demonen te lijf gaat terwijl hij zijn meesterwerk probeert af te ronden in een spookachtig huis, speel je in deel 2 een acteur die op een verlaten boot tijdens een acteerklus met zichzelf geconfronteerd wordt. Is wat je ziet echt, of spelen schimmen uit het verleden je parten? Tot 29 oktober 2020 kun je deze game gratis downloaden via Epic Games! Check de trailer:

Layers of Fear 2 - Launch Trailer | PS4

Layers of Fear baarde opzien vanwege de mooi neergezette Gotische sfeer en combinatie van een ontrafelend verhaal over waanzin met ontdekken en puzzelen. Genoeg scares terwijl je het huis verkent en verschillende vrij te spelen eindes maken het een spannende psychologische horrorgame, die uit te breiden is met Inheritance. In deze add-on volg je de dochter van de hoofdrolspeler in Layers of Fear, die haar ouderlijk huis weer bezoekt.

Ook Layers of Fear 2 heeft goede reviews en wordt geprezen om de immersive gameplay, prachtige beelden en de constante spanning wat er om de hoek ligt in iedere gang die je onderzoekt. Ook hier zijn meerdere eindes mogelijk, afhankelijk van de keuzes die je maakt. Een waardige opvolger dus, die nog beter dan deel 1 wordt geacht. Layers of Fear 2 download je tot 29 oktober gratis via de Epic Game Store.

Waar wacht je nog op? Download deze game hier en breng Halloween nagelbijtend door!
En dat is nog niet alles, ook het koddige Halloween-spel Costume Quest 2 is tot 29 oktober gratis bij Epic.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie