Horrorgame ‘Monstrum’ komt naar alle consoles, vervolg in ontwikkeling

Monstrum verscheen vier jaar geleden voor de PC en de horrorgame verschijnt dit najaar ook voor Nintendo Switch, Xbox One en Playstation 4. Ondertussen wordt er gewerkt aan het vervolg Monstrum 2.

Horrorgame Monstrum is bijna een traditionele survival horrorgame, maar maakt gebruik van automatisch gegenereerde levels en jagers met AI. Plus permadeath, als je dood bent moet je helemaal overnieuw beginnen. Als speler is het doel simpel; ontsnap uit dit containerschip. Maar de weg naar buiten is wel voor de diehard overlevers.

Monstrum - Gameplay Trailer | PS4

In 2015 verscheen Monstrum van gameontwikkelaar Junkfish voor PC en kreeg ook VR ondersteuning. Dit najaar zullen ook spelers op Nintendo Switch, Xbox One en Playstation 4 van de game kunnen genieten.
Monstrum - Nintendo Switch Announcement

Monstrum 2: multiplayer survival

Ondertussen werkt Junkfish aan het vervolg, dit keer wordt het een asynchrone multiplayer survivalgame. Je speelt het dit keer met 5 man, 4 spelers moeten zien te ontsnappen en de vijfde speler is het monster. Dit keer speelt het spel zich of op een zeefort.

Monstrum 2 Announcement Teaser

De game Monstrum 2 zal eind 2020 verschijnen voor PC(Steam) of het ook voor de consoles zal worden uitgebracht is nu nog niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie