Saint Kotar krijgt releasedatum voor Halloween

Red Martyr en SOEDESCO slaan de handen ineen en komen met de psychologische horrorgame Saint Kotar. Dit spel komt vlak voor Halloween uit op 28 oktober en verschijnt op PC en nog aan te kondigen consoles.

In dit point&click spel waar alles draait om het verhaal en de keuzes die je maakt, speel je als Godvrezende mannen Benedek en Nikolay. Deze twee zijn op zoek naar een vermiste vrouw in een stad wat geplaagd wordt door lugubere moorden en paranormale gebeurtenissen. Deze vreselijke dingen vinden hun oorsprong in de satanische rituelen en duivelsaanbidders die het stadje rijk is.

  • Duik in meerdere verhaallijnen die zich ontvouwen door de keuzes die je maakt
  • Beleef de duistere wereld met handgetekende achtergronden en volledig ingesproken npc’s
  • Switch tussen de protagonisten en bepaal hun lot en dat van iedereen in het spel

Ik vind het er fantastisch uitzien en kan niet wachten om deze te spelen. Ik hou wel van dit soort spellen, The Darkside Detective heb ik ook met veel plezier gespeeld. Hou jij van point&click spellen? Point en click je een weg naar de comments of onze Discord en laat het ons weten. Wil je zelf alvast een voorproefje? Dan kan je de proloog The Yellow Mask spelen om in de stemming te komen.

Saint Kotar - Teaser Trailer

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie