Horrorgame Unholy in de maak, kijk de eerste trailer:

Duality Games heeft wat moois voor ons in petto. In 2021 komen zij met Unholy voor de pc. Deze game heeft veel weg van Agony, alleen was dat helaas een draak van een game. Laten we hopen dat deze beter scoort.

In Unholy speel je een moeder genaamd Saidah, een van de laatst levende mensen in de stad Last City. Om mens te zijn in deze stad heb je het niet best, van alle rassen en wezens worden mensen als het laagst van het laagst gezien. Elke dag leven de mensen in angst dat een ander ras de boel over komt nemen, en worden ze gedwongen in de schaduwen te leven. Op een kwade dag wordt jouw kind ontvoert en moet je wel uit de schaduw stappen om op zoek te gaan naar aanwijzingen.

Het grootste gedeelte van het spel ben je bezig met verstoppen en sluipen, maar soms moet je ook met behulp van spullen net doen of je een ander ras bent. Dit lijkt mij nog het meest op Hitman en, mits goed uitgewerkt, kan dit zeker leuk uitpakken. Het meeste is sluipen, maar er zit ook een vechtsysteem in. Let wel: elk dood lichaam zorgt voor meer waakzaamheid bij de nog levende wezens, dus of het wel zo’n goed idee is om iedereen maar koud te maken…

Zie hieronder de trailer. Helaas nog geen gameplay, maar ik hou het voor je in de gaten. Mocht er nieuws zijn, hoor je het hier. Je kan wel de game vast op je verlanglijstje zetten van Steam.

UNHOLY - Official Trailer (New Horror Game 2021)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Horrorgame Unholy in de maak, kijk de eerste trailer:”

Plaats een reactie