Horrorgames in de Steam Autumn Sale

Halloween is alweer een klein maandje achter ons, maar dat betekent niet dat we klaar zijn met horror. En als je geen inspiratie meer hebt, dan zorgt gameplatform Steam er wel voor dat je lekker kunt blijven griezelen met de vele horrorspellen. Maar kost dat niet heel veel geld, al die spellen? Nou nee, niet tijdens de Steam Autumn Sale. Van 21 tot en met 28 november kun je dikke korting krijgen op verschillende spellen. Uiteraard heb ik weer voor jou een selectie aan horrorgames op een rijtje gezet.

De Steam Autumn Sale is in volle gang
De Steam Autumn Sale is in volle gang

Een greep aan kortingen in de Steam Autumn Sale:

 • Dark Souls III
  Standaard editie -50% korting: 29,99
  Deluxe editie – 50% korting: 42,49
  Reis door een universum vol enorme vijanden en omgevingen terwijl de vuren doven en de wereld tot een ruïne vervalt. Verlies je in een wereld met een epische, duistere sfeer, snellere gameplay en verhoogde intensiteit tijdens gevechten. Zowel fans als beginners zullen meegesleept worden door de befaamde gameplay en intense graphics. Bereid je opnieuw voor en omhels de duisternis.
 • Sons of The Forest
  Standaard editie -20% korting: 23,19
  Je wordt op pad gestuurd om een vermiste miljardair te zoeken op een afgelegen eiland, maar je belandt in een door kannibalen geteisterde hel. Knutsel, bouw en vecht om te overleven, alleen of met vrienden, in deze angstaanjagende nieuwe open-wereld survival horror simulator.
 • Project Zomboid
  Standaard editie -33% korting: 13,06
  Bundel samen met Dying Light -57% korting: 29,74
  Project Zomboid is een zandbak vol zombies met een open einde. Het stelt één simpele vraag – hoe ga je dood? In de steden Muldraugh en West Point moeten overlevenden huizen plunderen, verdedigingswerken bouwen en hun uiterste best doen om hun onvermijdelijke dood dag na dag uit te stellen. Er komt geen hulp – hun voortbestaan hangt af van hun eigen sluwheid, geluk en vermogen om een meedogenloze horde te ontwijken.
 • Dying Light
  Standaard editie -50% korting: 14,99
  De mensheid verliest het gevecht van het virus. Beleef een post-apocalyptische open wereld, onder de voet gelopen door hordes zombies, waarin jouw parkour- en gevechtskunsten onmisbaar zijn om te overleven. Verken de stad gerust overdag, maar kijk hoe de monsters het ’s nachts overnemen.
 • Don’t Starve Together
  Standaard editie -66% korting: 5,09
  Bundel met Cult of the Lamb -55% korting: 16,99
  Ontdek en verken een gigantische, procedureel gegenereerde wereld die rijk is aan biomechanische elementen en talloze bronnen en bedreigingen. Of je nu in de bovengrondse wereld blijft, in de grotten gaat speleologieën, dieper in het Ancient Archive duikt of naar de Maaneilanden vaart, het zal lang duren voordat je niets meer te doen hebt.
 • Cult of the Lamb
  Standaard editie -40% korting: 13,79
  In Cult of the Lamb kruipen spelers in de huid van een bezeten lam dat door een onheilspellende vreemdeling is gered van vernietiging. Hij moet zijn schuld terugbetalen door in zijn naam een trouwe aanhang op te bouwen. Begin je eigen sekte in een land van valse profeten, reis af naar diverse en mysterieuze regio’s om een trouwe gemeenschap van bosvolgelingen op te bouwen, en verspreid jouw Woord om de enige ware sekte te worden.
 • Mortal Kombat 1
  Standaard editie -30% korting: 48,99
  Ontdek de wedergeboorte van het Mortal Kombat-universum, gecreëerd door de vuurgod Liu Kang. Mortal Kombat 1 is het begin van een nieuw tijdperk voor de iconische serie met een nieuw vechtsysteem, nieuwe speltypen en nieuwe fatality’s!
 • Humanitz
  Standaard editie -20% korting: 15,99
  Een zombie-uitbraak heeft de beschaving zoals wij die kennen weggevaagd. Hordes Zeeks knaagden zich een weg naar de top en werden het apex roofdier van de wereld. Een paar jaar later zijn gewone mensen een bedreigde diersoort, met geïsoleerde groepjes die worstelen om te overleven in deze nieuwe, onwelkome wereld.

Dit is een kleine greep uit het altijd weer ontzettend grote aanbod wat Steam aanbied. Dus kijk ook zeker vooral even op de site. Je hebt tot dinsdag 28 november de tijd om je slag te slaan. Staat er iets interessants voor je tussen, of zelfs al iets uit je verlanglijst? Vooral Humanitz heeft mijn aandacht, dat ziet er grappig uit. Kijk zelf hieronder maar.

HumanitZ - Official Launch Trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie