The Gypsies are in Town – HorrorNights Hilversum

HorrorNights voor de vierde keer terug in Hilversum

Het jaarlijkse horror-evenement Horror Nights zal in september en oktober voor de vierde keer plaatsvinden in Hilversum, net als vorig jaar op Werf35. Dit jaar jagen dodenbezweerders, waarzeggers en geestoproepers de bezoekers de stuipen op het lijf in het thema The Gypsies are in Town. Thrillseekers kunnen hun hart ophalen in drie spookhuizen, een scare-zone en een show.
Horror Nights Hilversum
Twee jaar geleden werd Horror Nights genomineerd voor Best European Independant Scare Attraction en vorig jaar sleepten ze de Screamaward voor Beste Concept in de wacht. Met het thema The Gypsies are in Town wordt ook dit jaar een duister verhaal neergezet; rites, seances, magie en een flinke portie bloed passeren allen de revue. De bezoeker wordt uitgenodigd de Gypsies een bezoek te brengen maar of ze het terrein ook weer zullen verlaten…?

Horror Nights wordt al vier jaar georganiseerd door een team van vrijwilligers, zowel de acteurs als iedereen achter de schermen. Het team bestaat uit jonge ondernemers en acteurs met een passie voor het bezorgen van zwetende handjes, van adrenaline suizende oren en een goede angstkreet op z’n tijd. Om de bezoekers een ervaring te bieden die alle zintuigen prikkelt volgen de acteurs en grimeurs trainingen Scare Acting en Special Make-up.

Data: 17, 18 ,23, 24, 25 en 30 september 1 en 2 oktober
Openingstijden: Elke avond van 19:30 tot 22:30
Prijs: €12,50 voorverkoop/ €15,- aan de deur, toeslag van €2 voor de show
Meer informatie en kaartverkoop op www.horrornights.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “The Gypsies are in Town – HorrorNights Hilversum”

Plaats een reactie