‘I Scream, You Scream’ Horrorweek op Syfy

the exorcist

Van maandag 28 maart tot en met zondag 3 april zendt Syfy kun je elke avond om 22.10 uur horrorfilms uit. Te beginnen met het meesterwerk The Exorcist, in deze klassieker probeert een priester een jong meisje te redden van duivels die bezit hebben genomen van haar lichaam. Ook kun je de spannende film Stigmata zien waarin een jonge vrouw (Patricia Arquette) de wonden van Christus heeft. Er wordt een afgevaardigde van het Vaticaan (Gabriel Byrne) gestuurd om haar beweringen te onderzoeken.

In Jason Goes to Hell zie je het bloederige verhaal van de beruchte massamoordenaar Jason Voorhees en in You Belong To Me wordt de schone Shannon Elizabeth van American Pie het slachtoffer van een spookachtige stalker die uit het graf opgestaan is. Schrikken doe je zeker met Detention met David Carradine waarin een groep studenten opgesloten zit in een school, samen met een troep boosaardige geesten.

Jason Goes to Hell: The Final Friday

Haunting at the Beacon vertelt het verhaal van een echtpaar dat al getraumatiseerd is door het verlies van hun zoontje, maar dan worden ze in hun nieuwe huis ook nog eens geterroriseerd door paranormale gebeurtenissen. En hoe de 12-jarige Pamela de duivelse tandartspraktijken van een al lang overleden heks ontketend is te zien in Toothfairy. Waarom plegen alle meisjes die 18 worden in het dorpje Selmen zelfmoord? De 17-jarige Kirsten vertrekt naar het dorpje in The Village (2010).

Horrorweek ‘I Scream, You Scream’, 28 maart tot en met 3 april elke avond twee horrorfilms om 22:10u op Syfy Benelux.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martijn
12 jaren geleden

Jason goes to hell! 🙂

Geen goeie film maar hij is niet te krijgen op dvd in Nederland, dus een kans om hem te zien zonder dat je hem gelijk uit het buitenland hoeft te halen.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x