Trailer: Hostel part 3 goes Vegas!

Vorig jaar gingen er al wat geruchten de ronde dat er een Hostel deel 3 in de maak zou zijn. Daarna was het angstvallig stil en hoorden we niks meer. Nu is er door de Amerikaanse kijkwijzer MPAA een R-Rating uitgegeven voor de film en zal deze naar verwachting ergens in december op dvd en blu-ray in de VS uit komen.

hostelDe film zal gaan over een vrijgezellenfeest in Las Vegas waar de aanstaande bruidegom (Brain Hallisay) er achter komt dat zijn beste vriend (Kip Pardue) hem wil gebruiken voor een ritueel moordcomplot. Eli Roth, de regisseur van deel 1 en 2 heeft niks meer met dit deel van doen. Scott Spiegel (vooral bekend als schrijver van oa Evil Dead 2) heeft zijn plek overgenomen.

Verder is er eigenlijk vrij weinig bekend over Hostel 3 en zullen we een Nederlandse dvd-release afwachten. Bloederig en sadistisch wordt het vast en zeker!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “Trailer: Hostel part 3 goes Vegas!”

 1. Ik vond het eerste deel erg leuk om te kijken. tweede deel was inderdaad erg slecht. Ik hoop dat het derde deel weer goed zal zijn, maar ik ben er bang voor….

  Beantwoorden
 2. Ik vond wel meevallen hoe slecht de eerste twee delen waren, maar ’t is wel lang geleden dat ik ze heb gezien. Ik vond het gemartel iig veel beter/krachtiger in beeld gebracht dan de films van SAW, waardoor ik het nogal nare films vond om te zien, tegenover de wat dat betreft vrij slappe SAW serie.

  Beantwoorden
 3. Als films.. moah ik vond ze maar zo zo inderdaad.. al vond ik de gebouwen wel cool en de scene met het bad en de zeis in deel twee wel erg gaaf..

  Beantwoorden
 4. Ik heb alleen de eerste gezien en die vond ik gewoon niet leuk.. niet super slecht maar totaal niet boeiend.. dus ik heb me nooit aan deel 2 gewaagd en deze laat ik denk ik ook maar aan we voorbij gaan..

  Beantwoorden
 5. Ziet er nog best leuk uit.
  Heb enkel deel 2 gezien en ik moet zeggen:
  Het is een van mijn favoriete films!
  Hoe de organisatie werkt is hier mooi in uitgediept als ook de man er achter.
  Ook feit dat we het verhaal zowel volgen van de toekomstige moordenaars als de toekomstige slachtoffers maakte Hostel: Part II de moeite.
  Het is vele malen origineler dan de zoveelste slasher.
  Ik hoop wel dat ze dit deel stoppen, niemand wil een tweede hellraiser of a nightmare on elmstreet serie.

  Beantwoorden

Plaats een reactie