House of the Dead 1 en 2 krijgen remake

Geweldig nieuws! Poolse studio Forever Entertainment gaat een remake van de eerste twee delen van The House of the Dead op de Nintendo Switch uitbrengen. Het is een rumoer, maar die gasten zijn nu bezig met een remake van Panzer Dragoon -ook een Sega klassieker- dus het is hoogstwaarschijnlijk dat ze dit ook uitbrengen. Volgens een Poolse site heeft Forever Entertainment net getekend voor twee games, te weten The House of the Dead: remake en The House of the Dead 2: remake.

De House of the Dead series is een shooter on rails, jij loopt als speler een vaste route en moet onderweg alles wat maar een beetje trek in hersens heeft, de kop in knallen.

Goede tijden herleven, dit vond ik altijd heel erg leuk om te spelen, zeker in de arcade met een groot geweer of pistool. En de voice acting was zo slecht dat het geweldig werd. Kijk jij ook zo uit naar deze remakes?

Er is nog geen releasedatum bekend, maar verwacht het ergens in 2020 vooralsnog alleen op de Nintendo Switch.

HOUSE OF THE DEAD 1 (TRAILER)

The House Of The Dead 2 (1999) - Trailer / Intro HD

The House Of The Dead 2: The Voice Acting

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie