Hulk mania: Lou Ferrigno te gast bij Heroes Dutch Comic Con

De originele Hulk reist af naar Dutch Comic Con in Utrecht om kennis te maken met zijn Nederlandse fans!

lou-ferrigno-the-hulk-dutch-comic-con
Lou Ferrigno – The Original Hulk

Opnieuw een bijzondere gast als toevoeging aan de line-up voor Heroes Dutch Comic Con! Lou Ferrigno, bekend van zijn rol als de Hulk in ‘The Incredible Hulk’, is te gast tijdens de wintereditie van het evenement in de Jaarbeurs Utrecht. Eerder werden Dan Fogler (Fantastic Beasts), Jenna Coleman (The Sandman), Paul Blackthorne en Stephen Amell (beiden bekend van Arrow) al aangekondigd voor het popcultuur evenement op 19 en 20 november 2022.

Louis ‘Lou’ Ferrigno (1951) startte zijn carrière in de entertainmentwereld als gevierd bodybuilder. Zo was hij naast Arnold Schwarzenegger te zien in de documentaire ‘Pumping Iron’ (1977) over hun deelname aan de Mr. Olympia bodybuilding wedstrijd.

Zijn imposante statuur zorgde voor veel interesse in Hollywood en bracht hem zijn doorbraak rol als het iconische Marvel-personage de Hulk in de televisieserie ‘The Incredible Hulk’ (1977-1982). Tot op de dag van vandaag is de acteur onlosmakelijk verbonden met de Hulk en gaat hij met regelmaat aan de slag als stemacteur voor de groene superheld.

Ook was Ferrigno onder andere te zien in de hoofdrol van de cult fantasy films ‘Hercules’ (1983) en ‘Sinbad of the Seven Seas’ (1989). Bezoekers kunnen de acteur ook herkennen van zijn terugkerende rol als zichzelf in de populaire comedyserie ‘The King of Queens’ (2000-2007). Recentelijk was hij nog te zien in de horrorfilm ‘Mummy Dearest’ (2021), thriller ‘Ring Ring’ (2019), en actiefilm ‘Instant Death’ (2017).

Special guests line up

Ferrigno is de vijfde special guest die aangekondigd is voor de grootste Comic Con van Nederland. Eerder werd Dan Fogler, bekend van zijn rol als Jacob Kowalski in de ‘Fantastic Beasts’-trilogie, aangekondigd. Kort daarna volgde Jenna Coleman, vooral bekend als Johanna Constantine in Netflix-hitserie ‘The Sandman’ en als Clara Oswald in ‘Doctor Who’. Onlangs werden ook ‘Arrow’-sterren Stephen Amell (Oliver Queen/The Green Arrow) en Paul Blackthorne (Quentin Lance) toegevoegd aan het gezelschap.

Laatste toegangskaarten binnenkort in de verkoop

Alle vijf special guests zijn beide dagen aanwezig bij het evenement om met fans op de foto te gaan, handtekeningen te zetten en vragen te beantwoorden tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium. Nadat alle reguliere toegangstickets razendsnel uitverkochten, is er nog een laatste mogelijkheid om een ticket te bemachtigen tijdens de last minute verkoop. Deze start op vrijdag 28 oktober om 12 uur. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een klein aantal tickets en op is hierna echt op.

Voor meer informatie over de special guests en ticketverkoop kun je terecht op de website van Heroes Dutch Comic Con: dutchcomiccon.com

Zie ik je daar?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie