‘Tom Six naait 12 mensen aan elkaar’

Tom SixHet eerste deel van Tom Six’ veel besproken horrorfilm The Human Centipede draait nog niet eens, maar het vervolg belooft nog extremer te worden.

Tom Six deed deze uitspraken tegenover ShockTillYouDrop, waar hij ook sprak over de vele slechte horrorsequels uit Hollywood. Human Centipede Full Sequence (deel 2) moet niet alleen een vervolg zijn, maar ook origineel blijven. Eén ding zien we sowieso terug in de het vervolg “It’s gonna be a huge centipede” aldus Tom Six, “with twelve people. But what happens in it is something we don’t expect.”

De opnames van The Human Centipede: Full Sequence gaan juni in Engeland van start. Vanaf 30 april zal First Sequence in Amerika in een aantal bioscopen gaan draaien en zal als video-on-demand beschikbaar zijn. Volgens Tom Six Entertainment zijn er nog geen plannen om The Human Centipede in Nederland uit te brengen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “‘Tom Six naait 12 mensen aan elkaar’”

 1. Woont ie ook in Nederland? Zo ja, dan zou dat mooi zijn, dan kunnen we ‘m oppakken, iemand die zo ziek in z’n hoofd is heeft hulp nodig. Raar ventje

  Beantwoorden
   • Artistiek, is dat een ander woord voor ziek? Wanneer ik lees dat er zoveel mensen zijn die het een geweldige film vinden maak ik me helemaal zorgen. Dat je het kán maken, betekent niet dat je het ook moet maken, een filmmaker met een beetje verstand snapt dat.

    Beantwoorden
 2. Die tom six zie ik vaak met zijn vriendin, geniale man. Als je met hem praat dan zou je idd niet verwachten dat hij zo een film kan bedenken. Maar verder is hij erg aardig en vriendelijk en absoluut geen psychopaat 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie