After Dark Originals: HUSK trailer

Husk: After Dark OriginalsDe horrorspecialisten van After Dark Films komen dit jaar met een nieuwe serie van acht originele horrorfilms: After Dark Originels. Van paranormale fenomenen tot zwarte magie, van buitenaardse monsters en wraakzuchtige geesten tot moordzuchtige psychopaten: After Dark Originals belooft doodsangst in alle soorten en maten.

Husk van regisseur Brett Simmons is één van die acht films. Als er een groep kraaien door hun voorruit vliegt, verongelukt de groep vrienden tussen de verlaten maisvelden. Op zoek naar hulp komen ze bij een verlaten boerderij, maar in plaats van hun, bevinden ze zich in het middelpunt van een bovennatuurlijk ritueel.

De After Dark Originals zullen begin dit jaar in enkele Amerikaanse bioscopen draaien en zullen later dit jaar in Nederland op DVD uitkomen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “After Dark Originals: HUSK trailer”

  1. Voor een film waarvan ik verwacht dat het een aaneenschakeling van clichés is, ziet de trailer er nog best origineel uit 😛 Ik heb het idee dat het budget niet gigantisch is, maar in de trailer zie ik niets dat me stoort. Ik ben altijd blij als CGI e.d. niet wordt gebruikt als daar eigenlijk niet genoeg geld voor is. Ik hoop wel dat ze nog met iets originelers komen in deze serie.

    Beantwoorden
  2. Van de trailer word ik niet warm of koud, maar ben wel benieuwd naar de rest van deze serie. Hoeft natuurlijk ook geen originaliteitsprijs te winnen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie