After Dark Originals: HUSK trailer

Husk: After Dark OriginalsDe horrorspecialisten van After Dark Films komen dit jaar met een nieuwe serie van acht originele horrorfilms: After Dark Originels. Van paranormale fenomenen tot zwarte magie, van buitenaardse monsters en wraakzuchtige geesten tot moordzuchtige psychopaten: After Dark Originals belooft doodsangst in alle soorten en maten.

Husk van regisseur Brett Simmons is één van die acht films. Als er een groep kraaien door hun voorruit vliegt, verongelukt de groep vrienden tussen de verlaten maisvelden. Op zoek naar hulp komen ze bij een verlaten boerderij, maar in plaats van hun, bevinden ze zich in het middelpunt van een bovennatuurlijk ritueel.

De After Dark Originals zullen begin dit jaar in enkele Amerikaanse bioscopen draaien en zullen later dit jaar in Nederland op DVD uitkomen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Voor een film waarvan ik verwacht dat het een aaneenschakeling van clichés is, ziet de trailer er nog best origineel uit 😛 Ik heb het idee dat het budget niet gigantisch is, maar in de trailer zie ik niets dat me stoort. Ik ben altijd blij als CGI e.d. niet wordt gebruikt als daar eigenlijk niet genoeg geld voor is. Ik hoop wel dat ze nog met iets originelers komen in deze serie.

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Cliché of niet, voor het gilgehalte zit er maar weinig vrouwelijk schoon in dat vriendengroepje. Hoe gaat men dat opvangen… 🙂

Lester Cornfield
Lester Cornfield
12 jaren geleden

Van de trailer word ik niet warm of koud, maar ben wel benieuwd naar de rest van deze serie. Hoeft natuurlijk ook geen originaliteitsprijs te winnen.

Michiel
Michiel
12 jaren geleden

Waarom moet ik opeens denken aan Jeepers Creepers 2?

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x