Trailer voor ‘I am not a serial killer’

I Am Not A Serial Killer - Official Trailer I HD I IFC Midnight

De bovenstaande trailer maakt mij erg enthousiast en nieuwsgierig naar de film ‘I am not a serial killer’ naar het gelijknamige boek van schrijver Dan Wells.
Het boek volgt de 15-jarige John Wayne Cleaver, hij heeft de diagnose sociopaat en woont boven een mortuarium met zijn moeder. Hij vreest dat hij voorbestemd is om seriemoordenaar te worden en heeft een set van regels bedacht om zijn moorddadige impulsen onder controle te houden. Zijn zorgvuldige regime wordt bedreigd als hij in aanraken komt met in een seriële moordzaak, waarin hij een verband voelt met de moordenaar.
De hoofdrollen zijn voor Laura Fraser, Christopher Lloyd, Max Records, Karl Geary en Bruce Bohne. ‘I am not a serial killer’ is geregisseerd door Billy O’Brien en komt eind deze maand in Amerika uit.
i-am-not-a-serial-killer

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marten Kamerling
Marten Kamerling
7 jaren geleden

Dit ziet er zeker interessant uit zeg! Enig idee wanneer de film uit gaat komen?

BlackBiker
BlackBiker
7 jaren geleden

Dat kon nog wel eens duren, als hij hier überhaupt al uitkomt. Van Wikipedia: “The movie is scheduled for simultaneous limited theatrical and video on demand releases on August 26.”. Let op het woordje “limited”…

Jammer, want dit lijkt een zeer originele film te zijn met een intrigerend thema.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x