I Know What You Did Last Summer serie vanaf 15 oktober te zien op TV!

Als straks de zomer voorbij is in oktober, komt de man met de haak! Vanaf 15 oktober komt de serie I Know What You Did Last Summer, gebaseerd op de nineties slasher hit met dezelfde naam, naar Amazon Prime Video. Wat weten we tot nu toe?

Het verhaal van de langverwachte Amazon Original serie I Know What You Did Last Summer is een vertrouwd gegeven, als je de films kent. Een jaar na een fataal auto-ongeluk wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim, terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje – en van zichzelf. Zou de moordenaar ook hier toeslaan met een gigantische haak?! De serie is gebaseerd op Lois Duncan’s roman uit 1973, die ook de basis was voor de iconische film uit 1997 (en laten we hierbij even de belabberde vervolgen vergeten)- dus dat belooft wat.

De I Know What You Did Last Summer serie is geschreven en geproduceerd door Sara Goodman, in samenwerking met een groot aantal andere producers, waaronder James Wan. De cast bestaat uit Madison Iseman, Bill Heck, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, en Brooke Bloom.

Deze killer serie zal bestaan uit 8 afleveringen, die exclusief te zien zullen zijn bij Prime Video. En de premiére gaat er met gestrekt been in: de eerste vier afleveringen van I Know What You Did Last Summer komen tegelijk uit op 15 oktober! Nieuwe afleveringen volgen daarna elke vrijdag daarop, met een spannende seizoensfinale op 12 november 2021.

Ben jij enthousiast over het nieuwe leven dat I Know What You Did Last Summer wordt ingeblazen? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie