‘I Know What You Did Last Summer’ wordt een tv-serie!

Naast Scream was I Know What You Did Last Summer één van de populairdere slashers eind vorige eeuw. Na de film in 1997 kwam er een vervolg in 1998 en 2006. Amazon heeft nu voor Prime Video een tv-serie besteld welke ook gebaseerd is op het originele gelijknamige boek van Lois Duncan uit 1973.

(artwork van de film uit 1997)

Amazon omschrijft de I Know What You Did Last Summer-serie als een ‘Young Adult Horrorserie’, wat op hetzelfde neerkomt als ’teen slasher’ dat in de jaren ’90 werd gebruikt. De serie wordt een moderne kijk op de populaire horrorfilm uit 1997 die dezelfde kille toon in ere houdt – in een stad vol geheimen wordt een groep tieners een jaar lang gestalkt door een mysterieuze moordenaar na een fataal ongeluk op hun afstudeeravond.

Sara Goodman werkt aan het scenario en zal de serie ook produceren, daarbij wordt ze bijgestaan door James Wan, Shay Hatten, Neál Moritz, Pavun Shetty, Rob Hackett en Michael Clear. Sara Goodman is als schrijver/producent afgelopen jaren bezig geweest met de series Rake, Outsiders, Preacher en Gossip Girl.

Wanneer de serie bij Amazon Prime Video zal verschijnen is nog niet bekend. Genoeg tijd is er sowieso om de I Know What You Did Last Summer-trilogie (in november verschijnt bij 88 Films een nieuwe blu-ray box) opnieuw te kijken. Welk deel vond jij het beste?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie