I Saw Black Clouds krijgt uitgebreide trailer en korting op de pre-orders

Wales Interactive, die we allemaal kennen van folklore-horror Maid of Sker, komt 30 maart met een nieuw horrorspel genaamd I Saw Black Clouds. Voorafgaand aan deze gebeurtenis geven ze ons nu alvast een uitgebreide trailer. Daar bovenop geeft de uitgever 10% korting op de pre-orders op Steam, Xbox One en Nintendo Switch.

Het spel draait om Kristina (Gespeeld door Penny Dreadfull actrice Nicole O’Neill) die naar haar geboorteplaats terugkeert voor antwoorden nadat een goede vriend van haar plotseling is overleden. Helaas voor haar vind ze geen antwoorden, maar duistere geheimen. Zoals je in de trailer kan zien is het een interactieve film, waarin je al dan niet morele keuzes moet maken in een bepaalde tijd. Hierdoor kan je het verhaal op meerdere manieren eindigen. Iets wat we steeds vaker in andere games ook zien.

I Saw Black Clouds - Extended Trailer

I Saw Black Clouds komt 30 maart naar PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het spel krijgt backwards compability en later ook een volledige versie voor PS5 en XBox Series X|S.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie