Ich seh, ich seh brengt Oostenrijkse horror naar de bios

Al eerder draaide de film op het International Film Festival Rotterdam en vanaf deze week kun je de Oostenrijkse horrorfilm Ich seh, ich seh in een aantal bisocopen in het land bekijken. In deze psycho horror stappen we in het leven van de tweelingbroers Lukas en Elias die samen met hun moeder een onbezorgd leventje leiden in de bergen van Oostenrijk. Dat verandert wanneer hun moeder vertrekt voor een behandeling bij de plastisch chirurg en terug komt als een, wat lijkt, compleet ander persoon. De broertjes vermoeden dat hun ‘nieuwe moeder’ een bedrieger is en besluiten maatregelen te treffen om dit uit te zoeken.

Ich seh, ich seh is geproduceerd door Ulrich Seidl en het debuut van Veronkia Franz en Severin Fiala. De film doet een beetje denken aan de Spaanse thriller La piel qua habito met Antonio Banderas, die in 2011 uit kwam. Deze film wist kijkers goed op het verkeerde been te zetten en was een echte mind twister. of Ich seh, ich seh dat ook is kunnen we niet zeggen maar de trailer lijkt iets goeds te beloven.

Ich seh Ich seh - OFFIZIELLER TRAILER - ab 9.1. im Kino

Hanneke Boon

Ik ben Hanneke, creatief, sportief, gek op dieren, natuurlijke producten, alles wat glittert en.. Horror! Bij de Nachtvlinders ben ik vrijwillig redacteur, ik hoop zo mijn schrijven te verbeteren en een steentje bij te dragen aan Nederlands grootste Horrorblog! Website: http://www.hannekeboon.nl

Plaats een reactie