Idris Elba vecht met een leeuw in ‘Beast’

Je kent waarschijnlijk The Shallows nog wel uit 2016. In deze film gaat Blake Lively in haar eentje de strijd aan met een gigantische witte haai. De film was zowel een box office hit als zeer goed ontvangen door critici. Deadline meldt dat het plot van deze film zeer vergelijkbaar is met een film die momenteel in de maak is met Idris Elba, genaamd Beast.

In de door Universal Pictures geproduceerde film staat echter geen haai centraal, maar een grote leeuw. Er zijn nog geen details over het plot van de film bekend, maar het feit dat Idris Elba met een gigantische leeuw vecht, zal genoeg zijn voor velen om enthousiast te zijn over Beast.

Een ander reden om enthousiast te zijn is het talent achter de camera. Baltasar Kormakur heeft de regie van de film in handen en heeft al de nodige ervaring met het maken van overlevingsthrillers, zoals Everest (2015) en Adrift (2018). Het script wordt geschreven door Ryan Engle, die een aantal thrillers schreef, zoals Rampage (2018), The Commuter (2018), Non-Stop (2014) en Breaking In (2018). Zijn script van Breaking In is gebaseerd op een verhaal van Jaime Primak Sullivan, die hem het idee van Beast pitchte.

Idris Elba heeft toch al flink wat horror/thrillerfilms op zijn naam staan en vooral in het begin van zijn carrière. Zo speelde hij in The Reaping (2007), 28 Weeks Later (2007), Prom Night (2008) en The Unborn (2009). Met Beast keert hij dus weer terug naar het genre.

Ben jij enthousiast over Beast? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Idris Elba vecht met een leeuw in ‘Beast’”

 1. Leeuwen zijn de haaien van 2020?
  Deze week heb ik Rogue gezien in de bios. Gaat ook over een leeuwin die dood en verderf zaait.

  En de film The Ghost and the Darkness ging wat langer geleden ook over moordende leeuwen.
  Om Prooi van Dick Maas niet te vergeten 😉
  Maar mits goed gedaan, kan het een leuke “animals go wild” film worden. En Idris Elba is bijna altijd het aankijken waard.

  Beantwoorden

Plaats een reactie