Morgen start het Imagine! Hoe werkt dat online & met bier?

Dit jaar vinden helaas veel evenementen wederom weer alleen online plaats, zo ook het Imagine Film Festival. (er is licht aan de horizon!) Het heeft natuurlijk ook wat voordelen; je hoeft niet door de sneeuw naar buiten, geen rij bij de bar en je zit niet toevallig achter de langste persoon van Nederland. Of dit opweegt tegen het missen van de sfeer? Dat laat ik aan jullie over.

Bier

Wat wel helpt is de bierdeal die ze hebben met brouwerij Butcher’s Tears, in het speciale Imagine-pakket zitten 4x Animal Space (White Saison, 5.2%), 4x Skydweller (Light, crisp Pale Ale, 4.2%) en 4x Hit Parade (IPA, 5.5%)!

Neem de tijd

En wat ook helpt is het heerlijke aanbod en dat je maar liefst 48 uur de tijd hebt om een film te kijken! Dus niks stipt op tijd aanwezig zijn bij de zaal, maar nog even rustig naar de wc, een Hit Parade uit de koelkast pakken en met een oudtante bellen voordat je op de bank ploft om je onder te dompelen in de bizar fantastische filmwereld die Imagine heet.

Het werkt dat?

Op de site van het Imagine staat het als volgt beschreven: “Wanneer je een ticket hebt gekocht, ontvang je een mail met daarin een link naar de online filmvertoning. Deze linkt werkt vanaf de aangegeven aanvangstijd van de voorstelling. Let op: je kunt deze link slechts één keer gebruiken, deze is gekoppeld aan je IP-adres. Gebruik de link dus alleen op het moment dat je de voorstelling daadwerkelijk gaat kijken. Onze VOD voorstellingen kun je vanaf een bepaald tijdstip à aangegeven aanvangstijd bekijken. Je ticketlink is vanaf dat moment 48 uur geldig.”

Het over overigens wel opletten geblazen, dit geldt alleen voor de filmvoorstellingen. Het Imagine vult aan: “Let op: de events starten en eindigen op een vast tijdstip. Zorg er dus voor dat u hiervoor op tijd bent. De links voor de events werken vanaf 20 minuten voor aanvang. Sluit de browser tijdens het kijken niet af. Je ticketlink zal daarna niet meer werken. Pauzeren van de film/ voorstelling kan wel.”

Meer vragen? Hier vind je de antwoorden.

Programma

We hebben al eerder over wat highlights uit het programma geschreven, maar het programma is wederom weer veel te uitgebreid om helemaal uit te leggen, dus klik hier!

Ga jij wel of geen films kijken via het Imagine 2021?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie