Imagine Film Festival 2020 heeft nieuwe datum: 28 augustus tot 6 september

Het Imagine Film Festival was eerst verplaatst en werd toen door COVID-19 afgelast, maar met de recente versoepeling kiest de organisatie nu voor een hybride-versie van het Amsterdamse filmfestival. Het zal van 28 augustus tot 6 september plaats vinden in het Eye, Kriterion en online.

De organisatie is druk bezig om deze – wat kleinere – 36e editie op poten te krijgen. Het programma zal toch bestaan uit zo’n 28 speelfilms, een selecties aan korte films en een tweetal online panels. De volledige line-up volgt binnenkort, maar drie titels zijn al bekend gemaakt:

Op 31 augustus vindt in het Eye de wereldpremière plaats van When Forever Dies van filmmakers Peet Gelderblom. De film bestaat volledig uit archiefmateriaal van Eye.

Op 4 tot en met 5 september verplaatst het Imagine Film Festival naar Kriterion waar de wereldpremieres van Kill Mode (Thijs Meuwese en Sleepless Beauty (Pavel Khvaleev) plaatsvinden.

Kill Mode (2019) Official Trailer HD
Sleepless Beauty / Pavel Khvaleev

Met de versoepeling van maatregelen zullen meer evenementen een vorm vinden om door te gaan, zoals ook bijvoorbeeld de Heroes Dutch Comic Con.

Plaats een reactie