Imagine Film Festival 2020 heeft nieuwe datum: 28 augustus tot 6 september

Het Imagine Film Festival was eerst verplaatst en werd toen door COVID-19 afgelast, maar met de recente versoepeling kiest de organisatie nu voor een hybride-versie van het Amsterdamse filmfestival. Het zal van 28 augustus tot 6 september plaats vinden in het Eye, Kriterion en online.

De organisatie is druk bezig om deze – wat kleinere – 36e editie op poten te krijgen. Het programma zal toch bestaan uit zo’n 28 speelfilms, een selecties aan korte films en een tweetal online panels. De volledige line-up volgt binnenkort, maar drie titels zijn al bekend gemaakt:

Op 31 augustus vindt in het Eye de wereldpremière plaats van When Forever Dies van filmmakers Peet Gelderblom. De film bestaat volledig uit archiefmateriaal van Eye.

Op 4 tot en met 5 september verplaatst het Imagine Film Festival naar Kriterion waar de wereldpremieres van Kill Mode (Thijs Meuwese en Sleepless Beauty (Pavel Khvaleev) plaatsvinden.

https://www.youtube.com/watch?v=he_4U3Z-4qA

Met de versoepeling van maatregelen zullen meer evenementen een vorm vinden om door te gaan, zoals ook bijvoorbeeld de Heroes Dutch Comic Con.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie