Imagine Film Festival is begonnen!

Imagine Film Festival 2016Vanavond is het Imagine Film Festival begonnen, met als publieksopening Veteran. In deze film neemt een eigenwijze rechercheur het op tegen een steenrijke industrieel in een superieure actiefilm met een forse dosis humor en slapstick.
Uit het volledige filmprogramma van 14 tot 24 april kan het soms lastig zijn om een keuze te maken, dus ook dit jaar organiseert Imagine op de laatste zondag weer een Best Of. Velen van jullie kijken vast ook uit naar de Night of Terror komen weekend.

Drie Gratis Tentoonstellingen

Tijdens Imagine zijn er drie bijzondere tentoonstellingen te zien in EYE. Voor de fototentoonstelling ‘And… Action!’ Contemporary Architectural Photography werden twintig foto’s geselecteerd die de afgelopen tien jaar in het architectuurtijdschrift Mark zijn gepubliceerd. In de tentoonstelling Virtual Cities geven Liam Young, Marnix de Nijs en Bram Snijders een kritische, interactieve reflectie op de stedelijke ruimte. De Virtual Reality-film Snapshot is tot stand gekomen als samenwerking van Imagine met vierdejaars studenten van de HKU. De exposities zijn te bezoeken van 14 tot en met 24 april. De toegang is gratis.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie