Imagine Limited Edition keert op 12 december terug

imagine-limited-2015In 2014 organiseerde Imagine voor het eerst een eendaagse wintereditie. Ook dit jaar vindt het eendaagse evenement plaats. Op 12 december worden van ’s ochtends 10 uur tot na middernacht voor de tweede maal zeven films in het EYE Amsterdam vertoond.

De eerste 3 films die bekend zijn gemaakt van het programma zijn:

Deathgasm (Jason Lei Howden, 2015)


Voor buitenbeentje Brodie is de middelbare school een echte hel. Een metalfan in een zee van sporttypes en cheerleaders, dat valt op. Gelukkig leert hij verwante ziel Zakk kennen, met wie hij samen een metalband opricht. Alles is cool tot ze toevallig een mysterieus document in handen krijgen: bladmuziek die zijn uitvoerders de “Ultieme Macht” zou verschaffen. Maar Brodie en Zakk ontketenen onbewust een eeuwenoud kwaad: Aeloth De Blinde, een entiteit die alle bestaan op Aarde bedreigt. Hun klasgenoten en familieleden raken bezeten door zijn demonische krachten, rukken hun eigen ogen uit en slaan aan het moorden als rasechte psychopaten. En dat is nog maar het begin van het einde. Kunnen Brodie, Zakk en enkele vrienden voorkomen dat het pure kwaad de hele mensheid opslokt?

SPL 2: A Time for Consequences (Pou-Soi Cheang, 2015)

SPL 2: A Time For Consequences - Official Trailer

De undercover agent Kit doet zich voor als een junkie om Mr. Hung, het brein achter een misdaadsyndicaat, op te pakken. Maar de operatie loopt mis en om die reden wordt er besloten de operatie te beëindigen. Kit verdwijnt zonder spoor achter te laten, maar blijkt later terecht gekomen in een gevangenis in Thailand

We Are Still Here (Ted Geoghegan, 2015)


Deze ijzingwekkende debuutfilm van de beloftevolle Ted Geoghegan vindt een perfecte balans tussen wurgende slow horror en spetterende gore. Nadat hun tienerzoon omkwam bij een auto-ongeval besluiten Paul (Andrew Sensenig – I Love You Phillip Morris, W.) en Anne Sacchetti (Barbara Crampton – You’re Next, Re-Animator) om in het rustige, landelijke New England aan een nieuw leven te beginnen. Wat het rouwende koppel echter niet weet, is dat het huis dat ze betrekken al meer dan een eeuw bezeten wordt door een wraakzuchtige geestenfamilie. En welke andere duistere geheimen probeert hun ogenschijnlijk vreedzame dorpsgemeenschap te verbergen? Van alle kanten belaagd moeten de Sacchetti’s zowel met de levenden als de doden strijd leveren. Maar kunnen ze hun ziel en die van hun overleden zoon nog redden?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie