Immortal Realms: Vampire Wars nu beschikbaar voor Nintendo Switch

Immortal Realms: Vampire Wars is een creatie van het Zweedse Palindrome Interactive. Deze relatief nieuwe developer heeft ons getrakteerd op een turn-based strategiespel met een duister randje. Immortal Realms speelt zich af in de duistere wereld der vampieren: ontdek de geheimen van Nemire en speel door een 12-tal missies. Er zijn vier unieke gebieden en elk gebied staat onder toezicht van een vampierleider die elk hun eigen doel en idee erop nahoudt.

Er zijn drie bloedlijnen waaruit je als speler kan kiezen:

  • De bloeddorstige Dracul
  • De oude Nosfernus
  • De mystieke Moroia

Elk van deze clan heeft zijn eigen kwaliteiten en krachten die je naar eigen inzicht kan inzetten, en gecombineerd krijg je nog krachtigere spreuken waarmee je jezelf verzekert van de overwinning. Het spel combineert de oude vertrouwde Empire Management met turn-based gevechten en wat meer unieke kaartmechanismen. Met de single player leer je de achtergronden kennen van de drie huizen, maar je kan er ook voor kiezen om in sandbox-mode lekker te spelen met je zelfgemaakte regels. Ook is er een skirmish-mode waarin je een van de clans kan uitproberen om te kijken hoe die vecht.

De game eerder al uitgekomen voor PC, PS4 en Xbox One, maar sinds vandaag in de Nintendo e-shop en als fysiek exemplaar te verkrijgen voor de Switch.

Immortal Realms: Vampire Wars - Gameplay Trailer

Interessant artikel?

Plaats een reactie