Krankzinnig! Guillermo Del Toro werkt aan game inSANE

Als je een eng verhaal op het witte doek kunt neerzetten, dan kun je dat ook voor een videogame. Zo werkt horrormeester John Carpenter op dit moment mee aan de nieuwe F.E.A.R. Ook regisseur Guillermo Del Toro is op dit moment bezig met een game, hij werkt als creatief producent mee aan inSANE.

Er wordt al zeker een half jaar gewerkt aan deze titel door Volition Games, onderdeel van THQ, en behalve dat Guillermo Del Toro de creatieve kant van de game op zich heeft genomen, wil men liever niets vrijgeven. THQ meldt in het persbericht dat inSANE een triologie wordt en dat Guillermo Del Toro naast de games ook zal werken aan een transmedia project, oftewel een film/webisodes rond hetzelfde verhaal.

We hebben een teaser van inSANE kunnen bemachtigen, maar zullen nog ruim twee jaar moeten wachten op het uiteindelijke resultaat. Ook is nog helemaal niet bekend voor welke consoles deze game gaat uitkomen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sqtJpcYjk3s?rel=0&w=620&h=378]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x