In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Krankzinnig! Guillermo Del Toro werkt aan game inSANE

Als je een eng verhaal op het witte doek kunt neerzetten, dan kun je dat ook voor een videogame. Zo werkt horrormeester John Carpenter op dit moment mee aan de nieuwe F.E.A.R. Ook regisseur Guillermo Del Toro is op dit moment bezig met een game, hij werkt als creatief producent mee aan inSANE.

Er wordt al zeker een half jaar gewerkt aan deze titel door Volition Games, onderdeel van THQ, en behalve dat Guillermo Del Toro de creatieve kant van de game op zich heeft genomen, wil men liever niets vrijgeven. THQ meldt in het persbericht dat inSANE een triologie wordt en dat Guillermo Del Toro naast de games ook zal werken aan een transmedia project, oftewel een film/webisodes rond hetzelfde verhaal.

We hebben een teaser van inSANE kunnen bemachtigen, maar zullen nog ruim twee jaar moeten wachten op het uiteindelijke resultaat. Ook is nog helemaal niet bekend voor welke consoles deze game gaat uitkomen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sqtJpcYjk3s?rel=0&w=620&h=378]

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//