Is Capcom bezig met nog een remake?

Capcom heeft verteld dat ze bezig zijn met nog een remake. En na respectievelijk deel een en twee van de oude Resident Evil series nieuw leven ingeblazen te hebben- met succes- is het dus aannemelijk dat ze nu met deel 3 Nemesis bezig zijn. Voor velen een van de betere RE. Ze hadden ook een half jaar geleden al een teaser getweet. 

Dit is wat youtuber Spawn Wave erover te zeggen heeft:

Capcom Has Another Remake In Development

Hij heeft wel vaker dingen gelekt, waaronder The Elden Ring van George RR Martin, dus hij heeft enige credit. Maar het is dan ook wel aannemelijk dat Capcom dit deel gaat remaken, na het succes van de laatste twee remakes. Mijn zegen hebben ze in ieder geval, vooral de remake van deel 2 vond ik super vet om te spelen. Wat vond jij van de remakes en zit jij te wachten op een remake van Resident Evil 3: Nemesis? Laat het weten in de comments.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie