Its Alive! James Wan wekt Frankenstein opnieuw tot leven!

Mary Shelly’s ‘Frankenstein‘ is een van de klassiekers die nooit vergeten zal worden. Haar gothic novel werd in 1818 gepubliceerd en dit klassieke horrorverhaal is nog steeds legendarisch. Het is al talloze keren verfilmd, waarvanvoor het eerst in 1910.  Dit was nog een stomme film ( een film waarbij er geen geluid is) en al meteen een hit.

Ook James Wan gaat deze gothic klassieker verfilmen en het ‘’monster’’ weer op het scherm laten zien.
Deze producer kennen we natuurlijk van Saw, the Conjuring, Annabell, Lights out en nog vele andere films.

James Wan weet nog niet welke draai hij gaat geven aan de film, maar het zal ongetwijfeld vol schrik momenten zitten. Hij produceert deze film via zijn productiebedrijf Atomic Monster.

Het verhaal gaat over Victor Frankenstein, die tijdens studie ontdekt, hoe je levenloze materie weer tot leven kan wekken. Hij besluit om een mens te creëren en om zijn doel te bereiken heeft hij lichaamsdelen nodig. Hij wil de volmaakte mens maken, in al zijn schoonheid.

Wanneer Victor zijn doel bereikt om een mens te creëren, blijkt dat hij geen volmaakt persoon heeft gecreëerd maar, in zijn ogen, een monster. Victor vlucht zijn lab uit en het ‘’ monster’’ is verward en verdrietig. Het ‘’ monster’’ probeert Victor gelukkig te maken, maar Victor kan het uiterlijk van zijn ‘’ monster niet verdragen. Het ‘’ monster’’ vraagt of Victor een vrouw wil maken. Victor stemt er mee in en gaat op dezelfde manier een vrouw creëren, maar tijdens het creëren vermoord Victor de vrouw van het ‘’ monster’’.
Het ‘’ monster’’ heeft zoveel verdriet hiervan, dat hij wraakt neem op Victor.  Het ” monster” dood de geliefde van Victor.

Mijn nieuwsgierigheid naar de versie James Wan is groot.We zullen nog wel een tijd moeten wachten voor deze film in de bioscoop komt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie