Jason Voorhees keert in 2015 terug op vrijdag de 13e!

3150852-2994250-0447705879-jason

Het is lang stil geweest rond Jason Voorhees, na het succes van de reboot in 2009 werd er al snel gesproken over een vervolg op Friday the 13th. Aangezien Paramount Pictures op dit moment alle rechten bezit, stond er eigenlijk weinig meer in de weg. De reboot leverde ook nog eens 90 miljoen dollar wereldwijd op.

Na 12 films werd er wel gespeculeerd over een nieuwe richting. Geruchten gingen over een found footage-film, ook werd er gesproken om de film in een winterse setting te laten afspelen. Na deze geruchten werd het stil rond Jason en Camp Crystal Lake.

Nu ineens heeft Paramount een officiële releasedatum ingepland, en hoe kan het ook anders op vrijdag 13 maart 2015. Wat het verhaal gaat worden en wie er in mee gaat spelen is allemaal nog onbekend. Wordt absoluut vervolgd!

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dylan
Dylan
9 jaren geleden

Dat van de winterse setting zie ik wel zitten . Ik ben een Groot fan van de serie en zie graag dat er nog leven in de serie zit.

S.
S.
9 jaren geleden

Found footage lijkt me dan weer een slecht plan… past helemaal niet bij de franchise

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x