Jaws-LEGO vanaf augustus te koop

Vanaf 8 augustus is de Jaws LEGO-set te koop. Dit heeft LEGO zojuist via een filmpje bekend gemaakt. Niet zomaar een filmpje, maar Jaws in anderhalve minuut verteld. Jaws in a jiffy.

Jaws LEGO-set
Ik denk dat deze boot meer LEGO-steentjes nodig heeft.

Speel jij nog wel eens met LEGO? Niets om je voor te schamen, want de kleine bouwsteentjes zijn allang niet meer alleen maar voor de kleinere mens, maar de pakketten zijn tegenwoordig complete kunstwerken, ruimteschepen of zelfs bloemen of planten. LEGO Idea’s is door LEGO in het leven geroepen om zo bouwdozen te maken die ontstaan zijn van ideeën van fans. Het beste idee krijgt dan vervolgens daadwerkelijk uitvoering en komt in de winkel te liggen.

Zo dus ook de bouwset Jaws. Met de meeste stemmen heeft dit pakket gewonnen en kun je vanaf nu de iconische -veel te kleine- boot én haai kopen om zelf de haaienfilm-der-haaienfilms na te spelen. Kijk gauw hieronder naar het filmpje van LEGO, uiteraard helemaal in LEGO-stijl, met dito humor. Het pakket bestaat uit een kleine 1500 steentjes, dus je bent er geen drie dagen mee kwijt om te te bouwen.

De Jaws LEGO-set is vanaf 6 augustus te koop voor 128 euro en als je je registeert en een LEGO-Insider wordt, is het pakket al te koop vanaf 3 augustus.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie