Jeepers Creepers: Reborn release in herfst 2021

Jeepers, creepers, where’d you get those peepers? De Jeepers Creepers reeks werd in 2017 besloten met deel 3. Of toch niet? In de herfst van dit jaar komt Jeepers Creepers: Reborn uit, die de start zal zijn van een nieuwe trilogie!

De eerste Jeepers Creepers is inmiddels al 20 jaar oud. De mysterieuze Creeper en zijn honger naar menselijke onderdelen werd al snel een hit, en tweede en derde deel volgden. Deze herfst komt Jeepers Creepers: Reborn uit in de Verenigde Staten, deel 4 in de reeks die een nieuwe trilogie over het gevleugelde monster inluidt. Timo Vuorensola, bekend van de Iron Sky films, neemt de regie voor zijn rekening.

In Jeepers Creepers: Reborn voelt Laine zich gedwongen om mee te gaan naar het Horror Hound festival in Louisiana met haar vriend en horrorfan Chase. Onderweg naar het festival krijgt Laine in toenemende mate onheilspellende visioenen en voorgevoelens over de Creeper; de plaatselijke legende. Terwijl het bloederige entertainment op het horror festival koortsachtig wordt opgezweept, vermoedt Laine dat er iets bovennatuurlijks is ontwaakt- en zij daar het middelpunt van vormt.

Jeepers Creepers: Reborn werd in coronatijden opgenomen en is momenteel in post-productie. Wanneer de film beschikbaar is voor Nederland, is nog niet bekend. We houden je op de hoogte! Die tunnel en zijn uhm… bijzondere wanddecoratie uit de eerste Jeepers Creepers, en natuurlijk de theme song, zal ik nooit vergeten. Heb jij de hele reeks ook gezien, en wat vond jij het engste moment?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie