Jim Jarmusch maakt zombie-comedy met Bill Murray, Tilda Swinton, Daniel Craig en Selena Gomez

Momenteel zijn de opnames voor Jim Jarmusch’ nieuwste film, een zombie-comedy, in volle gang. Jim Jarmusch maakte eerder films als de vampierfilm Only Lovers Left Alive (2013), Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999) en Dead Man (1995). Jarmusch combineert graag genres, maar uiteindelijk is het toch altijd Jarmusch’ eigenzinnige stijl die de boventoon voert, ik ben dan ook benieuwd wat ik mij bij een zombie-comedy van hem voor moet stellen.

De cast is indrukwekkend en bevat ook veel namen van acteurs die eerder met Jim Jarmusch samenwerkten

In tegenstelling tot Zombieland, speelt Bill Murray deze keer geen zombie.
In tegenstelling tot Zombieland, speelt Bill Murray deze keer geen zombie.

zoals Bill Murray, Tilda Swinton, Adam Driver, Steve Buscemi, Rosie Perez en Chloë Sevigny. Ook Selena Gomez, Daniel Craig en Austin Butler werken aan de film mee die als werktitel Kill The Head heeft, maar op IMDB te vinden is onder de naam The Dead Don’t Die. In hoeverre de film een remake is van de gelijknamige televisiefilm uit 1975 is niet bekend. Deze occulte film-noir horrorthriller is gebaseerd op een verhaal van Robert Bloch en gaat over mensen die uit de dood opstaan en Haïtiaanse voodoo. Toch wel een beetje toevallig.

Een paar dagen geleden doken er al foto’s op van de set, met een bloederige Selena Gomez en Austin Butler. Ook Bill Murray en Chloë Sevigny zijn in politie-uniform op enkele foto’s te zien. Bill Murray vertelde in maart al in een interview dat hij weer in een zombiefilm zou gaan spelen, maar deze keer niet als zombie (in tegenstelling tot Zombieland).

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie