John Carpenter verfilmt comic Darkchylde

De comics Darkchylde van Randy Queen gaan over een tiener, Ariel Chylde, die verandert in de monsters uit haar eigen nachtmerries. In haar misvormde uiterlijk handelt ze ook naar haar donkerste gedachten en helpt het kwaad. De problemen die ze veroorzaakt probeert de tiener met een hart van goud ook zelf weer op te lossen. Een soort van vrouwelijke demonische Jekyll and Hyde.

Comic Darkchylde Movie John CarpenterRegisseur John Carpenter, de horrormeester van films als The Thing en Halloween, heeft zin om te werken aan de verfilming van Darkchylde: “Randy Queen’s hijacked angel, Ariel Chylde, is the best young female character since Laurie Strode in Halloween. Bringing Ariel and her dark mysteries to life should be quite an adventure for us all”.

Voor de special effects schakelt producer Sandy King de Weta Workshop (Lord of the Ring, Avatar) in en de studio in direct aan de gang gegaan en heeft het onderstaande testmateriaal opgeleverd.

Randy en Sarah Queen zijn erg trots dat de grootmachten Carpenter en de Weta Workshop gaan samenwerken voor de verfilming van hun comic. “As a horror fan, the thought of Carpenter and Weta together, beautiful dreamscapes, and multiple transformations, makes me incredibly excited”, aldus Randy Queen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Laura Walhout
13 jaren geleden

De ‘poster’ is echt supermooi. De bewerking naar bewegend beeld vond ik er iets minder uit zien. Maar toch ben ik erg benieuwd naar deze film.

Tommy
Tommy
13 jaren geleden

Laat maar komen, ik hou wel van dat soort verhaaltjes! 🙂

Sjors
Sjors
13 jaren geleden

Verhaal klinkt interessant en cool dat ze in verschillende monsters verandert. Alleen het cliché “vleugels-klauw(en)-scherpe tanden monster” zou me niet echt kunnen boeien ws (hoewel ’t er wel mooi uitziet). Grappig dat de klauw in de film aan de andere arm is dan op de poster 😛

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x