Hoofdrol voor Johnny Depp in Universal’s Invisible Man

Invisible Man - classic Universal movieHet is 6 jaar geleden dat Universal een remake uitbracht van The Wolf Man, destijds was er direct al sprake van meerdere remakes van Universal’s Classic Movie Monsters. Maar het minimale succes van deze eerste reboot deed verdere ontwikkelingen op zich wachten, The Mummy is in 2017 de volgende in het rijtje. Nu is bekend dat er ook wordt gewerkt aan een remake van The Invisible Man met in de hoofdrol Johnny Depp.

Herbert George Wells schreef het boek The Invisible Manin 1897 en vertelt het verhaal van een wetenschapper die het gelukt is om het menselijk lichaam onzichtbaar te maken. Tegelijkertijd valt het dorp ten prooi aan een mysterieuze dief… In 1933 verfilmde Universal dit verhaal met in de hoofdrol Claude Rains als de onzichtbare man.

Op dit moment schrijft Ed Solomon het script voor de remake van The Invisible Man en is Johnny Depp gecast voor de hoofdrol. Qua het casten van grote namen past dit in lijn met Tom Cruise in 2017’s The Mummy remake. De productie van deze remakes is in handen van Alex Kurtzman en Chris Morgan. Een datum of regisseur voor The Invisible Man zijn nog niet bekend.
Johnny Depp
Overigens verscheen Johnny Depp vandaag ook als Donald Trump in Funny or Die’s parodie ‘Donald Trump’s The Art Of The Deal: The Movie‘.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

vind de oude Invisible Man ook erg leuk. Van deze film ben ik wel benieuwd naar de Remake. En blijf toch wel fan van Johnny Depp 🙂

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x