Jurassic World 2 komt juni 2018 in de bioscoop

jurassic-world-2-2018Het vervolg op ‘Jurassic World’ verschijnt in juni 2018 in de bioscoop, de 22e in Amerika en in Nederland vast ook in die week. Uitvoerend producent Steven Spielberg keert terug voor het vervolg net als hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. Het scenario zal worden geschreven door Colin Trevorrow (de regisseur van ‘Jurassic World’) en Derek Connolly.

Dat de filmstudio nu al een datum aankondigt heeft alles te maken met het claimen van het juiste zomerweekend, andere filmstudio’s zullen dan minder snel een andere grote film in dit weekend in première laten gaan, mensen gaan niet snel naar twee blockbusters in een weekend.

Afgelopen dinsdag is ‘Jurassic World’ ‘The Avengers’ voorbijgestreefd op de ranglijst van meest succesvolle films ooit. ‘Jurassic World’ staat met een opbrengst van $1.522 miljard nu op de derde plaats met ‘Titanic’ en ‘Avatar’ als enige twee films boven zich.
Jurassic World Raptors
‘Jurassic World’ draait nog steeds in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D, lees onze recensie hier.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Claudia
Claudia
8 jaren geleden

Deze films vond ik vroeger altijd zo spannend! Ben dus benieuwd naar dit deel!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x