Jurassic Park 1/2/3 en Jurassic World in één LEGO-game

We hebben het niet heel vaak over LEGO (ondanks dat we het stiekem fantastisch vinden), maar nu kunnen we er echt niet omheen. Want de dino’s uit Universal’s Jurassic Park krijgen een LEGO-game. Het mooie is dat de game zich niet alleen op Jurassic World focust, maar de verhaal ook Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III bevat. En de trailer is geweldig!

“Als fervente fans van Universal’s Jurassic Park films waren wij dolenthousiast met de kans om voor het eerst LEGO-dinosaurussen tot leven te brengen in LEGO Jurassic World,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Stel je voor dat je speelt als de onheilspellende LEGO T-Rex, ronddolend op Isla Nublar, LEGO-stenen stuk slaand en vechtend met andere dinosaurussen – deze game brengt het kind in ons allemaal naar boven.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

In de game kunnen spelers waardevolle amber verzamelen dat het DNA van dinosaurussen bevat, en daarmee nieuwe soorten te creëren. LEGO Jurassic World komt in juni uit voor Xbox One, Xbox 360 games, PlayStation 4 en PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U en Nintendo 3DS.

Er wordt naast de game deze zomer ook een LEGO-set uitgebracht voor Jurassic World:
LEGO-Jurassic-World-Catalog
Wil je meer Jurassic-LEGO? Kijk dan eens op LEGO’s eigen Crowdsupport-pagina ideas.lego.com.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie