Jurassic World: D-Rex zet zijn tanden in Super Bowl-spot

jurassic world - raptorEén van de blockbusters waar ik naar uit kijk dit jaar is natuurlijk Jurassic World. Kunnen regisseur Colin Trevorrow en producent Steven Spielberg de magie van de eerste Jurassic Park-trilogie opnieuw tot leven brengen? Dat het met de dino’s lukt geloven we wel. Afgelopen nacht vond in Amerika de Super Bowl plaats, de finale van het American Football-seizoen en hét moment dat de grootste tv-spots worden uitgezonden, waaronder nieuwe beelden van het hernieuwe attractiepark ‘Isla Nublar’.
d-rex - jurassic world
In het nieuwste Jurassic Park-deel is het pretpark op het eiland ‘Isla Nublar’ (Jurassic Park 1) heropend én een groot succes. Om aan de onverzadigbare wens van de bezoekers te voldoen werkt men aan een nieuwe attractie: de genetisch gemodificeerde hybride dinosaurus Indominus Rex (D-Rex).

Jurassic World - Official Super Bowl Spot (HD)

Jurassic World met acteurs Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Nick Robinson, Irrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Jake Johnson, Omar Sy, BD Wong en Judy Greer draait vanaf 11 juni in de bioscoop.

Interessant artikel?

3 gedachten over “Jurassic World: D-Rex zet zijn tanden in Super Bowl-spot”

  1. Heel erg veel zin in deze film! Ik weet niet of het een goede zet is om met afgerichte dino’s te werken (lijkt me niet realistisch), maar ik zie in de trailer ook al dat ze voor de verandering wel goed bewapend zijn (of lijken), waar het in de vorige films nogal aan schortte. Want kom op, wie zet er dino’s op een eiland en heeft geen fatsoenlijk plan B voor als de stroom uitvalt? Dan zorg je toch dat je tot de tanden bewapend bent met wapens die ook daadwerkelijk iets uitrichten?

    Beantwoorden
      • Ja, ik vind het vet dat er een soort forbidden zone is, waar het oude park ligt. Op zich kun je daar ook je vraagtekens bij zetten qua veiligheid, maar dat maakt de film natuurlijk wel spannend. Het concept is en blijft gewoon briljant en kan alleen maar vermakelijke films opleveren 🙂

        Beantwoorden

Plaats een reactie